Englantilainen Tim Shieff tunnetaan sekä vapaajuoksu-urastaan että perustamastaan ETHCS-vaatemerkistä. Maailmanmestaruudenkin voittanut mies on ollut vegaani vuosikaudet. Niinpä asustebisneskin perustui siihen, että vaatteissa ei käytetä eläinperäisiä materiaaleja.

Shieff on ollut koko ajan merkin keulakuva, vaikka bisnekseen on tullut mukaan muitakin henkilöitä. Tällä viikolla mies kuitenkin sai faninsa pettymään pahemman kerran. Hän tunnusti Youtube-videolla syöneensä kaksi kananmunaa. Shieff oli vieraillut maatilalla ja nähnyt kanojen juoksevan vapaina onnellisen näköisinä. Tämä sai miehen ostamaan kaksi munaa.

Repsahdus sai Shieffin kyseenalaistamaan vegaanisen ruokavalion. Myöhemmin hän oli vielä mussuttanut lohtakin, sillä kyseinen yksilö oli saanut elää vapaana. Mies lupasi palata ruotuun, mutta näin ei kuitenkaan käynyt.

ETHCS on tiedottanut, että moinen elämäntyyli ei käy laatuun. Muut vaativat firman perustajaa lähtemään. Shieff myöntyi heidän tahtoonsa ja pakkasi kimpsunsa ja kampsunsa.

Asiasta uutisoi Unilad-sivusto.