Mirva postasi Facebookin Ei menny niinku Strömsössä. -ryhmään kuvan ja kertoi sen yhteydessä eroottisesta joulukalenterista, jonka hän osti itselleen:

”Näin kun joulu lähestyy.. Ostin hurvittelu mielessä eroottisen joulukalenterin, joka kuitenkin maksoi 90euroa, ei mielestäni ihan ilmainen.

Melkomoisen huutonaurun aiheutti eka luukku, nämä ovat eroottisen rintaliivit kokoa S-L ja minä olen M kokoa. Kiva kaulakoru nää on niin pienet ettei mennyt edes nukelle.”

Kommetteja tulvi Mirvan postaukseen ja Anneli kommentoi heti nyrpeästi: ”Pistää stringejä kaulaan.” Luultavasti juuri tässä vaiheessa Mirva huomasi erehdyksensä ja muokkasi alkuperäistä päivitystään naureskellen:

”EDIT 18.58: Ei saatana mä kuolen häpeään, tästä tuli strömssi strömssin sisällä. Te ootte niiiiiiiiiiin oikeessa …. Nää on housut, nyt sopii päälle en oo ikinä ehkä tuntenut itseäni yhtä tyhmäksi.”

Mirva myös postasi kommentteihin kuvan millaisesta kalenterista on oikein kyse.

Jo aikaisemmin asiaan puuttunut Anneli ei tykännyt tällaisesta käytöksestä ollenkaan ja kommentoi useaan kertaan muun muassa: ”Jouluna juhlitaan jeesuksen syntymää ei mitään pervoilua” ja jatkoi: ”Jumala häpäisty.”

Katso alta kokonaisuudessaan Mirvan nolo Facebook-postaus, joka keräsi suuren määrän reaktioita.

Lähde ja kuva: Feissarimokat

Ylin kuva: Pixabay