Kanadalaisnainen joutui keskelle painajaista käytyään leikkauksessa viime maaliskuussa. Munasarjasyöpää sairastaneen Sylvie Duben kohtu poistettiin montrealilaissairaalassa. Operaation jälkeisenä päivänä Dube valitti kipua, joka ei kuitenkaan esiintynyt vatsan alueella vaan olkapäässä.
– Tuntui, kuin minua olisi puukotettu, hän sanoi.
Lääkärit vakuuttivat naiselle, että kohdunpoiston jälkeen on normaalia tuntea kipua muualla kehossa. Kipu kuitenkin voimistui, ja noin kaksi kuukautta leikkauksen jälkeen Dube hakeutui takaisin sairaalaan. Siellä röntgenkuva paljasti kipujen aiheuttajan. Duben vatsassa oli teräesine.
– He kertoivat näkevänsä 30-senttisen metalliterän vatsassani. Minä vastasin, että ei minulla ole metalliterää vatsassani, Dube muistelee.
Lääkärin raportin mukaan joustava, 33 senttiä pitkä metalliterä oli unohtunut Duben vatsaan leikkauksessa. Nainen joutui uudelleen leikkauspöydälle, missä terä poistettiin onnistuneesti.

Daybreak Montreal

@cbcdaybreak
Doctors found a 30 cm piece of metal in Sylvie Dube's abdomen two months after a hysterectomy at Notre Dame hospital tinyurl.com/ydavpksx


Lähde: Canoe