Karmiva päätös suhteelle – ex-poikaystävä puri nuoren naisen alahuulen irti

Yhdysvaltalainen Kayla Hayes, 19, sai pysyvät arvet, kun hänen entinen poikaystävänsä kävi raa’asti hänen kimppuunsa. Hayes ja Seth Aaron Fleury tapasivat vuonna 2016 ja seurustelivat lähes vuoden, ennen kuin Hayes jätti miehen tämän käytyä liian omistuksenhaluiseksi.

Muutaman viikon kuluttua erosta pari tapasi toisensa, ja Fleury halusi palata takaisin yhteen. Hayes ei kuitenkaan ollut kiinnostunut seurustelun jatkamisesta.

– Tapasin hänet kadulla, ja hänellä oli kukkia ja kortteja, joista yksi oli yhteenpalaamisesta. Luettuaan kortit hän kysyi: ”Eikö sinulla ole mitään sanottavaa?” Hayes muisteli.

Hayes sanoi miehelle, ettei palaisi yhteen tämän kanssa.

– Hän käski minun lähteä, joten lähdin, ja hän heitti kaikki tavarat päälleni. Kun palasin autooni, jalkani tärisivät niin holtittomasti, etten voinut liikkua.

– Näin hänen vetävän henkeä ja yrittävän suudella minua, ja kun yritin vetäytyä pois, hän puri minua, Hayes jatkoi.

Hayes kertoi, että oli tapahtumien aikana shokissa eikä edes tuntenut kipua, ennen kuin huuli repeytyi, jolloin hän alkoi kiljua.

– Sitten hän raahasi minua hiuksista, löi oven naamaani ja ajoi pois. Se oli hullua, Hayes kertoi.

Hayes kiidätettiin hätäleikkaukseen ja hänelle laitettiin yli 300 tikkiä. Fleury myönsi syyllisyytensä väkivaltaiseen tekoon ja hänet tuomittiin 12 vuodeksi vankeuteen. Hayes sai hyökkäyksestä pysyvät arvet kasvoihinsa. Vammat myös rajoittavat suun ympäristön liikkeitä.

Hayes kertoo jo löytäneensä uuden rakkauden ystävästään Blakesta, joka tuki häntä koitosten keskellä. Katso videolta kuvat Hayesin järkyttävistä vammoista.

Lähde: The Sun

Kuva: YouTube

Saatat myös tykätä
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta