Seiska uutisoi viime viikolla, että Jari-Matti Latvalan kanssa kihloissa olevalla Maisa Torpalla on ollut jo pitkään salasuhde tunnetun IT-alan yrityksen johtajan kanssa. Seiska julkaisi paparazzikuvia väitösten vahvistukseksi ja paljasti, että Maisan auto on nähty miehen asunnon ulkopuolella yön yli ”ainakin yli 10 kertaa”.

Jari-Matti vei Maisan viime maanantaina sairaalaan sairauskohtauksen takia, jonka Maisa kertoi Iltalehdelle aiheutuneen ”pitkään jatkuneesta stressitilasta”, koska hänen mukaansa Seiska on salakuvannut häntä sekä hänen miespuolista ystäväänsä jo pidemmän aikaa.

Maisa kielsi Iltalehdelle jyrkästi suhteen IT-johtajan kanssa ja sanoi, että he ovat vain ystäviä.

Seiska puolestaan uutisoi, että Maisa on yökyläillyt ahkerasti salarakkaansa luona silloin, kun Jari-Matti on ollut kilpamatkoilla. Maisa oli lehden mukaan salarakkaansa kanssa elokuussa purhehdusreissulla, josta Maisa julkaisi Instagramissa kuvan saatesanoin: ”Yksi elämäni onnellisimmista päivistä”.

Seiskan saamien tietojen mukaan Jari-Matti ei ole tiennyt Maisan salasuhteesta, mutta salarakas kärähti keväällä avovaimolleen.

– Kun miehen avopuoliso sai tietää Maisasta, hän muutti äitienpäivänä pois parin yhteisestä kodista, lähipiiristä kerrottiin Seiskalle.

Seiskan mukaan Maisan ja salarakkaan tapailu kiihtyi sen jälkeen, kun miehen avovaimo lähti ja ”mies ei enää peitellyt suhdettaan lähipiiriltään vaan laittoi Instagramiin useita yhteiskuvia itsestään ja Maisasta.” Seiska on saanut kesän aikana useita vinkkejä Maisan salasuhteesta ja lehden mukaan pari kävi muun muassa lemmenlomalla Riiassa.

Seiska tavoitti Maisan salarakkaan ja kysyi häneltä, minkä tyyppisestä suhteesta on kyse.

– Nyt en tiedä yhtään mistä puhut. On vähän kiire. Kuulemiin, mies päätti puhelun.

Pian puhelun jälkeen Maisa soitti Seiskan toimitukseen.

– Hän on minun ja Jari-Matin hyvä ystävä. Olemme jopa kutsuneet hänet häihimme, Maisa vakuutteli Seiskalle.

Suhdesoppa vain tiivistyy, sillä Seiskan saamien tietojen mukaan Jari-Matti ei tunne kyseistä miestä.

Salasuhdekohun aikana Maisa julkaisi Instagramissa kuvan, jossa Jari-Matti suutelee häntä poskelle. Nyt Maisa juhlii polttareitaan viiden tähden luksushotellissa Dubaissa Jari-Matin äidin kanssa.

Lähteet: Seiska, Iltalehti