Seiska uutisoi, että kohukaunotar Maisa Torppa, 28, aikoo mennä ensi kuussa naimisiin avomiehensä Mikon, 41, kanssa. Lehden mukaan useat parin lähipiiriläiset ovat vahvistaneet tiedon.

– Maisa ja Mikko ovat lähettäneet mystiset hääkutsut kymmenille ihmisille. Kutsussa ei lue Maisan nimeä lainkaan, vain Mikko on nimetty, lähipiiriläiset kertoivat Seiskalle.

Seiskan mukaan Maisa olisi mm. halunnut pitää häätiedon salassa mahdollisimman pitkään ja että vihkimisen ajankohta on kuitenkin jo selvillä.

– Vihkiminen järjestetään ystävänpäivänä helsinkiläisessä kirkossa. Hääjuhlat tanssitaan maineikkaassa hotellissa pääkaupunkiseudulla, lähipiiriläiset kertoivat Seiskalle.

Maisa myöntää häät, mutta kiistää muut väitteet

Maisa on kommentoinut hääuutista Ilta-Sanomille. Hän myöntää olevansa menossa naimisiin, mutta kieltää muut Seiskan väitteet asiasta.

– Olemme menossa joku päivä naimisiin, mutta ei minua millään lemmenlomalla ole kosittu, Maisa naurahti IS:lle.

Maisa näytti IS:lle hääkutsun, jossa lukivat molempien nimet, ja kertoi olevansa parisuhteessaan erittäin onnellinen.

– Meidän uusioperhe on parasta, mitä minulle on koskaan tapahtunut, Maisa sanoi IS:lle.

– Olen viimein löytänyt elämääni täydellisen miehen, Maisa jatkoi.

Maisa Torppa oli viime syksynä pitkään otsikoissa, kun Seiska uutisoi hänen olleen salasuhteessa IT-johtajan kanssa samaan aikaan, kun hän suunnitteli häitä kihlattunsa Jari-Matti Latvalan, 34, kanssa. Kohu johti häiden peruuntumiseen ja kihlaparin eroon, jonka jälkeen Maisa muutti yhteen Mikon kanssa. Maisa on myöhemmin kirjoittanut somessa, että Jari-Matti on pettänyt häntä ”kuuden eri naisen kanssa”.

Lähteet: Seiska, Ilta-Sanomat

Kuva: Instagram / maisatorppa