Video todistaa, että jotkut ihmiset menevät äärimmäisyyksiin kehonmuokkaamisessa. Venytetyt korvalehdet eivät enää ole harvinaisuuksia, mutta venytetty poskilävistys ei olekaan yhtä tavallinen näky.
Videolla esitellään joukko lävistyksiä, joiden pelkkä katsominen hirvittää heikoimpia. Katso, miltä näyttää esimerkiksi venytetyn poskilävistyksen läpi kurkistava halkaistu kieli tai korvarustoon tehty sydämenmuotoinen aukko.
Korsettilävistyksessä esimerkiksi rintakehän tai kaulan alueelle tehdään joukko lävistyksiä, joissa olevien renkaiden läpi pujotellaan nauha. Nämä lävistykset eivät yleensä ole pitkäkestoisia, ja niitä käytetään esimerkiksi eroottisissa kuvauksissa.
Leukalävistys puolestaan alkaa kielen alta suun sisäpuolelta ja tulee ulos ulkopuolella leuan alapuolelta. Lävistää voi myös ikenet, kitakielekkeen ja silmäluomen. Video todistaa, että niinkin herkän paikan kuin akillesjänteen voi lävistää. Lävistys kulkee akillesjänteen ja nilkkaluun välistä. Ketään tuskin yllättää, että lävistys on äärimmäisen harvinainen.

Video: YouTube / Tattoo World