Viihdekiemuroista tuttu manageri ja missimamma ryhtyi itsekin malliksi.
Ex-missitaustan omaava Tuija Järvinen kertoo elämän aikana kertyneen iloja ja kiloja. Sitten hän karisti ylipainon terveellisemmällä elämällä. Yhteensä hän laihtui lähes kolmekymmentä kiloa. Elämäntapamuutos ja aikuismallitarjous Virosta herättivät ajatukset uudesta malliurasta. Nainen palaa siis osaksi juurilleen, tekihän hän Miss Suomi -finaalin ja muiden kauneuskilpailuvoittojensa jälkeen paljonkin mallintöitä.
-Laihduttuani monta vaatekokoa sekä saadessani kutsun viime kesänä Viroon Ohmygossip Couture -vaatemalliston kuvauksiin uusi palo heräsi, Tuija kertoo.
Ohmygossip-brändin luoja on yksi maailman seuratuimmista bloggaajista sosiaalisessa mediassa, yli 5 miljoonaa seuraajaa omaava Helena-Reet Ennet. Järvinen vieraili Ennetin luona ja ystävystyi hänen kanssaan.
-Haluaisin toimia mannekiinina ja miksei valokuvamallinakin tulevaisuudessa. Uskon, että aikuisia naisia tarvitaan tällä alalla. Olemmehan melko suuri vaatteiden kuluttaja- ja ostajaryhmä. Aikuiset naiset myös seuraavat trendejä ja heistä on tehty tv-ohjelmia viime aikoina paljon. Olisi mahtavaa päästä vaikka Vatevan messuille. Olen aikoinani työskennellyt siellä useita vuosia peräkkäin ja olen tehnyt mallikuvauksia lisäksi ulkomailla. Teetän tällä hetkellä itselleni mallinkansiota. Tämä työ kiinnostaa vaikkapa sivutoimisenakin kivana juttuna jatkossa. Olenhan myös tuottanut Miss Savotar -kisaa Kuopiossa, joten alalla ollaan, hersyvän iloinen Tuija naurahtaa.
Kuva Susanna Karttunen