Henna Peltonen: Tauski on jo hylännyt lapsensa!

Henna Peltonen kertoo kääntäneensä uuden sivun elämässään, johon ei alkusyksystä syntyvän vauvan isä Tauski tule kuulumaan. Henna kertoo saaneensa lopullisesti tarpeekseen miehen edesvastuuttomuudesta ja haluttomuudesta osallistua yhteisen lapsen odotukseen.
-Tauski ei ole osallistunut tähän raskauteen millään tavalla, eikä ole hankkinut vauvallemme yhtään mitään. Jokaisen ultra-ajan olen hänelle ilmoittanut mutta turhaan. Kysyin myös aikooko hän osallistua vauvan tarvikkeiden hankintoihin, mutta ei kuulemma ole halukas! Olenkin ilmoittanut sairaalaan neuvolan lomakkeissa, että lapsen isä ei ole tervetullut sairaalaan meitä katsomaan, Henna kertoo.
Onneksi  lähipiiri on kuitenkin tukenut Hennaa, joka kiittää erityisesti  tyttärensä isän panosta niin apuna konkreettisissa asioissa kuin henkisenäkin tukena. – Hän on itse todella kiireinen omien töidensä parissa, mutta silti hän on kantanut ja koonnut vauvansängyt ynnä muut tarvikket, auttanut muutossa ja jokaisen ultran jälkeen hän on kysynyt, että onhan vauvalla kaikki hyvin. Olen enemmän kuin kiitollinen, että tyttärelläni on niin kunnollinen ja vastuullinen isä! Harmi etten voi tulevalle pojalleni tarjota samaa, Henna huokaa.
Onkin ymmärrettävää, että herkän raskausajan aikana kovia kokenut Henna on päättänyt, että aikoo hakea yksinhuoltajuutta.
-Lemmenlomansa aikana sekä sen jälkeen Tauskilta on tullut säännöllisesti viestejä ja puheluita, että haluaa minut takaisin ja että on minua kova ikävä, mutta vastuutaan hän ei ole valmis kantamaan. En enää ole vastannut hänelle yhtään mitään. En voi kuin katsoa alaspäin miestä joka täyttää 50 vuotta ja on itsensä kanssa noin hukassa.. Säälin häntä. Olen tehnyt selväksi, että ennen kuin hän hakee apua alkoholiongelmaansa sekä siitä aiheutuvaan aggressiivisuuteen, hän ei tule näkemään tätä lasta kuin ainoastaan valvotussa tilassa viranomaisten läsnäollessa.
Kaikesta huolimatta Hennalla on aihetta myös iloon. Kaunis, naisellisesti sisustettu  koti Tampereella järven tuntumassa alkaa olla valmis pienokaisen tuloa ajatellen. – Täällä todellakin näkee, ettei miestä täällä kaivata, Henna nauraa ja jatkaa:
– Raskaus on ollut todella vaikea, mutta nyt alkaa helpottamaan loppua kohti ja olen elämääni nyt enemmän kuin tyytyväinen, tuntuu kuin olisin kääntänyt kokonaan uuden sivun. Olen keskittynyt syksyn ja loppuvuoden työkuvioihin. Aloitimme yhteistyön Niko Väyrysen kanssa yhdistämällä ammattitaitomme.
-Loppuvuodesta on tulossa upeita yhteisprojekteja NiceKoneen sekä Luxury Promotions Model Agencyn kanssa. On tullut myös mielenkiintoisia tarjouksia loppuvuodelle ja siis loppuvuosi näyttää kaikin puolin oikein hyvältä! Toki teen kaiken lasteni ehdoilla, he ovat todellakin elämässäni ykkössijalla!
-Treffipyyntöjä satelee mutta nyt todella keskityn perheeseeni ja tuleviin työkuvioihini.
 

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Saatat myös tykätä
Jääkiekon MM-kisat katsottavissa ilmaiseksi!
Katso jääkiekon MM-kisat ilmaiseksi