Lemmenpyssyt julkaisee samassa paketissa uuden levyn ja dvd:n

Suomen tiukimpiin rockyhtyeisiin kuuluva Lemmenpyssyt julkaisee kolmannen albuminsa keskiviikkona 6. huhtikuuta. Loogisesti nimeä III kantavan albumin ideana on vallankumouksellisesti yhdistää livesoittoa ja huoliteltua studiotyöskentelyä. Bändi halusi kaapata keikalta mukaan intensiteetin ja livehurmoksen, viedä sen studioon ja katsoa, millainen kuorrutus sille keksitään.

”Aiempien levyjen teossa on kyrsinyt juuri se ajatus, että livetilanteeseen tarkoitettu musiikki viedään kolkkoon studioon, jossa ei ole perjantai-illan huumaa eikä yhtään naarasta edes etäisesti muistuttavaa oliota. Koitapa siellä sitten tavoittaa joku ’meno’ tai ’fiilis’”, ruotii laulaja-kitaristi Mikko ”Kidi” Pollari.
 
Hänen mukaansa uutuuslevyn raisusti rokkaavilla ja aiempaa melodisemmilla raidoilla kiidetään sellaista vauhtia eteenpäin, että hilseet lentävät päästä.
 
”Lataus on ihan hirveä. Ja jäihän sinne myös joitakin nykymusiikissa harvoin kuultavia erikoisuuksia – mokia. Monet niistä tehtiin oikein studiossa.”

 
Tamperelaisyhtyeen julkaisu on kiinnostava ja poikkeuksellinen myös siinä mielessä, että cd:n kanssa samassa paketissa ilmestyy uusi Lemmenpyssyt III -dvd. Pauli Hokkasen ohjaama audiovisuaalinen mestaripala sisältää musiikkivideoiden ja dokumentaarisen levyntekokuvaston lisäksi liverymistelyä reilun vuoden takaiselta Tampereen Yo-talon keikalta, jolla taltioitiin uutuuslevyn pohjat. Liveosuudet on koostettu suurelta osin yleisön lähettämästä kuvamateriaalista.
 
”Erilaisilla kameroilla tallennetut pätkät saatiin nivottua erittäin hyvin yhteen. Lopputulos on Suomessa ennen näkemätön keikkataltiointi, joka on niin kuvallisesti kuin tunnelmaltaankin live-rockin ytimessä”,
Hokkanen kommentoi.
 
”Hommassa on aina ollut sellainen mission tuntu, että tehdään jotain sellaista, mitä kukaan muu ei tee ja jotain, mitä on syytä tehdä. Ja kun ne soinnut, fillit ja haara-asennot oikein osuu kohdalleen, niin mikään ei oo niin hienoa. On se parasta mitä housut jalassa voi harrastaa – ja onhan sitä ilman housujakin harrastettu”, kiteyttää Pollari bänditoiminnan lähtökohdat.
 
Tulevalta albumilta julkaistiin tammikuussa single Se juttu jonka sä teet. Seuraavaksi eettereihin pamahtaa räkäinen rockjyräys nimeltä Riistaa.

Lemmenpyssyt:

Mikko ”Kidi” Pollari – kitara, laulu
Samuli ”Klint” Karvinen – basso, laulu
Markus ”Veitsi” Luomajoki – kitara
Matti ”Dyny” Pollari – rummut
 
www.lemmenpyssyt.com

Saatat myös tykätä
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta