Oho, jopas on kuvakulma! Fitnesskaunotar Sofia Belórf julkaisi melkoisen peppukuvan

Fitnesstähti Sofia Belórf kohautti Instagramissa julkaisemalla todella upean bikinikuvan.
Kuvassa Sofia makoilee jossain päin maailmaa aurinkoa ottaen shampanjapullo vierellään ja mainostaa omaa Black Friday -kampanjaansa. Kuva on otettu mielenkiintoisesta näkökulmasta, sillä huomion siinä vie kaunottaren huikean muodokas stringipeppu.

View this post on Instagram

Black weekend teemalla jatketaan! 🖤 Pyöreiden pakaroiden ja timmin vyötärön salaisuus on ruokavalio ja oikeanlainen treeni. Pakara kasvaa ja kiinteytyy yllättävän nopeasti näillä jipoilla! 😉 Tarjoan sulle nyt settiä jossa nämä kaksi yhdistyy; #FITBYSOFIA Booty+Diet -ohjelmat nyt YHTEENSÄ 49€!!! 🖤 DIET on siis rasvaapolttava, vaihteleva ruokaohjelma ja BOOTY keskittyy pakaroiden pyöristämiseen salilla. 🖤 Tällä setillä istuu biksut lomareissulla tai ensi kesänä ihan erilailla! 😜 Jos taas kaipaat isompaa painonpudotusta tai dramaattisempaa vartalon muodonmuutosta, on mulla ohjelma myös sulle nimittäin supersuosittu BASIC-valmennus uusilla liikevideoilla myös hintaan 49€ 🎉🖤🎉🖤🎉 Osta sopiva ohjelma nyt, ja aloita vaikka heti tänään TAI vasta kun haluat! Bion linkistä pääset ohjelmiin! @fitclubfinland #FITBYSOFIADiet #fitbysofiabooty #fitandcurvy

A post shared by FITBYSOFIA (@sofiabelorf) on


Sofia Belórf asuu tällä hetkellä Lontoossa, mutta toimii edelleen Suomessa nettivalmentajana. Fitnesstähden kilpauran yksi hienoimmista saavutuksista oli muutama vuosi sitten voitettu bikini fitness -maailmanmestaruus. Kuten kuvista näkyy, fitness jaskuu ja Sofia on edelleen aivan jäätävässä kunnossa!


Kuvat: Instagram / Sofia Belórf

Saatat myös tykätä
Kommentit
Lataa...
Suomelle kerroin 5.00 Kreikkaa vastaan
Suomelle kerroin 5.00 Kreikkaa vastaan