TALVEN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Ravintolasta paljastui panohuone Länsi-Suomessa – kuva!

Länsi-Suomessa sijaitsevassa ravintolassa on jouduttu ottamaan järeät aseet käyttöön, jottei ravitsemusliikkeen tiloissa harrastettaisi avointa seksiä, kuten tähän saakka on tehty.

Mistä oikein on kyse? Länsisuomalaisen ravintolan vessojen lähettyvillä on ollut erityinen tekninen tila, joka on toiminut muun muassa varastona ja pesulana. Miesten wc-tiloista sinne on ollut pääsy, mikäli ovi ei ole ollut lukittuna.

Nyt ravintolan ”salatilasta” on muodostunut erityinen salaisen lemmen harjoittamispaikka kesken ravintolaillan.

-Sieltä on löytynyt muutaman kerran ihan kortsukin. Lähinnä olemme sitten tavanneet sieltä pariskuntia halailemasta, ravintolan ovimies paljastaa. -Olemme sitten häätäneet nämä kiimaiset ihmiset sieltä pois.

Miksi ovi ei ole lukossa?

-Kyllä se onkin, mutta siellä käydään henkilökunnan toimesta illan aikana ja lukko on ollut jotenkin remppa, tai sitten se on unohtunut kiireessä painaa kunnolla kiinni se ovi. Heti on tilaisuutta käytetty hyväksi ja sinne menty kuksimaan, ovimies nauraa.

Ravintola on nyt erityisen tarkka ”panohuoneestaan”, jotta sinne ei enää vahingossakaan kukaan eksyisi. (Ravintolan tila kuvassa.)

Muutama viikko sitten uutisoitiin aivan oikeasta panohuoneesta, joka on avattu Tampereella. Lue siitä TÄSTÄ linkistä.

20€ riskitön veto talvikisoihin
20€ riskitön veto talvikisoihin