Seksipommi Jessica Edströmin Instagram-tili hakkeroitiin: "Vuosien työ on mennyttä" – katso kuvat

Superseksikkäitä kuvia ahkerasti itsestään julkaisevan Pietarsaaresta lähtöisin olevan Jessica Edströmin Instagram-tili on hakkeroitu. Tilillä on yli 152 000 seuraajaa.
Yhdysvalloissa nykyisin asuva vaalea seksipommi julkaisi lauantaina lohduttoman englanninkielisen Facebook-päivityksen, jossa hän kertoo tapahtuneesta.
– Instagram-tilini on hakkeroitu. Sydämeni on särkynyt ja olen niiiiin surullinen, että vuosien työ on menetetty!! Jos kellään on tietoa, miten sen saisi takaisin (kyllä, olen yrittänyt tehdä mitä voin, ottanut yhteyttä Instagramiin, jne.) ja voi auttaa minua millään tavalla (kuten antaa halauksen, piristää minua, kertoa että kaikki järjestyy, jne.), pliis kerro minulle!!

Edström on taitava tuhmien kuvien julkaisija ja onnistuu yleensä paljastelemaan niissä varsin paljon rikkomatta kuitenkaan Instagramin sääntöjä. Alla viimeisimpiä kuvia, joita kaunotar julkaisi ennen tilin hakkerointia. Tili on ainakin toistaiseksi vielä olemassa kuvineen kaikkineen, mutta Edströmillä ei ole enää pääsyä sinne.

View this post on Instagram

🇫🇮💙 #homesweethome

A post shared by Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) on

Kuvat: Instagram / Jessica Edström

Jyväskylään napsahti huikea 12 000 euron potti: Katso video voitosta täältä…

Saatat myös tykätä
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!