Tomi Björck hämillään, mutta innoissaan – löysi Bangkokista Michelin-tähden saaneen KATUKEITTIÖN!

Monia erikoisia asioita matkoillaan ympäri maailmaa nähnyt huippukokki Tomi Björck meni täysin ymmälleen vieraillessaan hiljattain Bangkokissa.
Hän nimittäin löysi Thanon Maha Chai -kadulta niin korkealaatuisen katuravintolan, että se on saanut Michelin-tähden! Björck luki ainutlaatuisesta katuravintolasta Bangkok Post -lehdestä ja hämmästyi toden teolla saapuessaan paikalle. Kuuluisuuteen komeetan lailla singahtanutta Jay Fai- nimistä katuravintolaa pyörittää 72-vuotias rouva.

– Paikallinen sankarimummo! Todella hyvä safka ja ihmeellinen elämys. Todella outoa jopa minulle. Ihan liekeissä, Björck hehkuttaa.
Jay Fai on todellakin ns. yhden naisen katukeittiö, jossa tarmokas rouva kokkaa ruokiaan kadun laidalla. Ravintola on noin 10 kertaa kalliimpi kuin muut katukeittiöt, mutta silti hinnoiltaan suomalaisittain katsoen kohtuuden rajoissa, ja monille hyvä ensimmäinen mahdollisuus päästä kokemaan Michelin-tähden tasoista ruokaa.
Björck huomauttaa, että Jay Fain herkkuja kannattaa varautua jonottamaan noin 4-5 tuntia. Björck itse oli jonottanut alla olevan videon kuvaamishetkellä jo 2 tuntia, eikä jono ollut sinä aikana juurikaan liikahtanut.
Videolla tomera rouva nähdään toiminnassa katukeittiössään. Videon voi katsoa myös tästä.

Tässä vielä lisää kuvia ainutlaatuisesta katuravintolasta ja sen Michelin-tasoisista antimista.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.