Diili-tähti Sointu Borg paljasti outoja tapojaan: ”Haluan hypätä aivan ensimmäisenä suihkuun”

Diili-ohjelmassa parhaillaan kilpaileva somevaikuttaja ja yrittäjä Sointu Borg listasi seuraajiensa iloksi Instagramissa liudan kummallisia tapojaan.

Näyttävästä tyylistään ja rohkeista somekuvistaan tunnettu Borg paljastaa muun muassa kuluttavansa järkyttäviä määriä hammastahnaa sekä vessapaperia, ja myöntää ylikuluttavansa myös pyykinpesuaineita, meikinpuhdistusaineita sekä hiustenhoitotuotteita.

Kaunotar viihtyykin kotonaan aina ilman meikkiä, löysissä ja lämpimissä vaatteissa.

– Kun saavun kotiin jonkin menon jälkeen, haluan hypätä aivan ensimmäisenä suihkuun ja pestä kaikki pakkelit pois. Kotona meikki naamalla ahdistaa jotenkin suunnattomasti, Borg kirjoittaa.

– Räpläilen myös hiuksiani todella paljon. Niin paljon, että se hidastaa merkittävästi niiden kasvua.⁣⁣

Borg myöntää myös olevansa tarkka ja tehokas siivooja, mutta jopa tehokkaampi sotkija.

– Saatan pyhittää koko päivän sille, että kuuraan kodin lattiasta kattoon, mutta saan kämpän helposti takaisin sotkuiseksi seuraavan 24 tunnin aikana.

Moni Borgin listaamista oudoista tavoista liittyy yllättäen syömiseen tai ruokailuun ylipäätään. Kotonaan tai vanhemmillaan ruokaillessa kaunotar haluaa aina annostella ruokansa itse, sillä muut tekevät sen hänen mielestään väärin.

– Aina kun syön, haluan katsoa YouTubea. Syöminen kotona vaatii aina jotain lukemista tai katseltavaa.⁣⁣

Maidon hän kaataa kahvikuppiin aina ennen kahvia ja irtokarkkiostoksilla ”irtohileitä” sisältävät karkit on sujautettava kokonaan omaan pussiin.

Nukkumaan Borg käpertyy iltaisin useamman peiton ja tyynyn kanssa, joiden avulla hän rakentaa itselleen täydellisen nukkuma-asennon. Myös elämä ilman kuulokkeita olisi Borgille haastavaa.

– En lähde minnekkään ilman kuulokkeita. Esimerkiksi käveleminen kauppaan ilman musiikkia olisi katastrofi, Borg paljastaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Diili-kilpailija Sointu Borgia syytetään sosiaalisessa mediassa miesvihaajaksi – näin hän vastaa syytöksiin!

Diili-tähti Sointu Borg lataa arvostelijoilleen suorat sanat: ”Kyllä aitoudelle ja v*tut lokeroille!”


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta