Somevaikuttaja ja yrittäjä Sara Sieppi, 29, kertoo Iholla-sarjassa osallistuneensa nettikiusaamisen vastaiseen kampanjaan. Saralla on aiheen tiimoilta omakohtaista kokemusta ja hän on kertonut kokemastaan nettikiusaamisesta avoimesti muun muassa Instagram-tilillään.

Sara kertoo kameralle, että kampanjatekstiä kirjoittaessa vanhat muistot muutaman vuoden takaa palasivat mieleen.

– Tuli jotenkin semmoset vanhat kummitukset pintaan, Sara kertoo kameralle.

Tuohon aikaan hänellä oli takanaan tuore ero, jota puitiin niin mediassa kuin Jodel-palvelussa.

Jos kuva ei näy selaimellasi, katso se täältä.

– Mulla oli silloin vaikea ero, ja siinä oli kaikenlaista. Mä mietin silloin, että onko elämässä mitään järkeä, Sara kertoo

– Mä mietin, että mitä jos mä otan mun lääkekaapista kaikki mun lääkkeet, mitä siellä on. Niin mitä sen jälkeen tapahtuu mulle, hän jatkaa.

Sara toteaa kuitenkin, ettei hän varmaan olisi tehnyt itselleen mitään, mutta jo tällaiset ajatukset itsessään ovat todella pelottavia.

– Tästä mä en oo siis kertonut… Oonks mä kertonut kenellekään, hän pohtii.

Jos upotus ei näy, katso kuva täältä.

Sara sanoo puhuvansa aiheesta kameralle nimenomaan nettikiusaamisen vastaisen kampanjan takia. Tuohon aikaan häntä haukuttiin, piikiteltiin ja tökittiin lehdissä sekä Jodelissa.

– Musta tuntu vaan, että mä en oo oikea ihminen, hän summaa tunteitaan.

Iholla-sarja on katsottavissa maksullisessa Discovery+-suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

Iholla: Sara Sieppi rehellisenä illasta, jolloin Roope Salminen syyllistyi seksuaalirikokseen – ”Kuulostaa täysin hurjalta jutulta”

Iholla: Sara Sieppi avautuu häneen liitetyn muusikkomiehen käytöksestä – ”Hyväksikäytetty olo”

Sara Sieppi laukoo Iholla-sarjassa suoran mielipiteensä hänestä kirjoitetuista lehtiotsikoista – ”En ole tyrkyttämässä itseäni”