Radiojuontaja Esko Eerikäinen kertoi hiljattain Instagram-tilillään tehneensä rikosilmoituksen Wolt-lähetistä, joka oli häiriköinyt hänen ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden 13-vuotiasta Victoria-tytärtä.

TAUSTAA: Esko Eerikäinen avoimena vakavasta aiheesta – tytär joutui ahdistelun kohteeksi: ”V****taa, että tällaisia jätesäkkejä liikkuu vapaana”

– Wolt-kuski oli pysäyttänyt hänet kysyäkseen, että mistä löytyy Iso Roobertinkatu, vaikka hänellä on kännykkä kädessä. Tyttäreni ystävällisesti neuvoi englannin kielellä missä on Iso Roobertinkatu, jolloin tämä Wolt-kuski oli tarttumassa häntä kädestä kiinni ja sanoi, että: ”tule näyttämään minulle”. Vicke sanoi, että hän ei voi lähteä, että hänellä on koulu, ja lähti kävelemään pois peloissaan eikä uskaltanut katsoa taakse, Esko kertoi 15. maaliskuuta Instagramissa.

Nyt Martina Aitolehti kommentoi tapausta Iltalehdelle Fitnesspäiväkirjat-ohjelman pressitilaisuudessa. Aitolehden mukaan hän on puhunut tapahtuneesta tyttärensä kanssa.

– Me olemme puhuneet siitä. En kuitenkaan tehnyt siitä niin isoa numeroa. Se, että meidän hienostokadulla tuollaista tapahtuu, on huolestuttavaa, Aitolehti kertoo vakavana Iltalehdelle.

Martina korostaa, että kaikki on tällä hetkellä hyvin.

– Ehkä se tapaus oli muistutus meille kaikille, että täytyy olla valppaana ja niiltä omilta lapsilta kannattaa kysyä asioista ja pitää keskusteluyhteys, hän sanoo.

Lue myös:

Esko Eerikäinen koki nuorella iällä suuren menetyksen – jakoi koskettavan julkaisun: ”Onneksi muistot ovat ikuisia”

Esko Eerikäinen paljastaa syyn, miksi ei löydä kumppania vierelleen – Martina Aitolehti edelleen mukana elämässä: ”Hän on osa perhettä”