IS: Niko Ranta-ahon asianajaja kertoo miehen tunnelmista vankilassa – ”Ihan hyvillä mielin hän on”

Sofia Belórf vahvisti eronneensa Katiska-vyyhdissä syytettynä tutkintavankeudessa istuvasta Niko Ranta-ahosta. Kuten aikaisemmin kirjoitettiin, Belórfin kommentit erosta julkisuuteen tuli Ranta-aholle täytenä yllätyksenä.

Pariskunta ei ole päässeet näkemään toisiaan yli yhdeksään kuukauteen, ja Helsingin hovioikeus päätti viime viikon tiistaina yhteydenpitokiellosta Ranta-ahon läheisiin, mukaanlukien Belórfin.

Ilta-Sanomat tavoitti Ranta-ahon asianajajan Hannu Kaitaluoman lauantai-iltana, jonka mukaan Ranta-aho voi erittäin hyvin olosuhteisiin nähden.

Lue koko Ilta-Sanomien haastattelu Hannu Kaitaluoman kanssa alta.

Sofia Belórf ilmoitti tiistaina eronneensa Niko Ranta-ahosta. Ranta-aholle tilanne tuli yllätyksenä. Miten hän suhtautuu tilanteeseen tällä hetkellä?


– Sanotaan näin, että hän on lähinnä helpottunut.

Miten hän voi tällä hetkellä?


– Hän on ihan ok. Hän soitteli tuossa pari tuntia sitten. Ihan hyvillä mielin oli. Ei ollut enää mitään sellaista, mitä oli pari viikkoa sitten.

Eli voisiko sanoa, että Ranta-aho voi olosuhteisiin nähden hyvin?

– Juu, kyllä.

Mitä hän ajattelee suhteestaan Sofiaan tällä hetkellä?

– Ei sitä ole päästy purkamaan, koska yhteyttä ei saa pitää. Asia ei etene mihinkään niin, että voisi normaalisti keskustella ja tehdä johtopäätöksiä, koska sellaista mahdollisuutta ei nyt ole. Tätä ei siis ole päästy puimaan ollenkaan. Sen varassa on oltu, mitä lehdissä lukee. Haastava tilanne.

Mikä on sinun näkemyksesi asianajajana siihen, että kuinka rankkoja henkisesti tällaiset yhteydenpitorajoitukset voivat olla?

– Se riippuu todella paljon ihmisestä. Olen nähnyt sellaisia, jotka eivät kestä päivääkään siellä, ja sitten taas Ranta-aho on ihan toisessa ääripäässä. Tuntuu, että hän pystyy säilyttämään mielenrauhansa, vaikka tämä onkin kestänyt 300 päivää. Tai niin hän oli itse laskenut ja sanoi eilen minulle, että 300 päiväähän tämä on jo kestänyt.

Millaiseksi suhteesi Ranta-ahon kanssa on muodostunut? Pystyttekö jakamaan myös näitä henkilökohtaisia asioita?

– No kun on tosiaan 300 päivää oltu tekemisissä, niin kyllähän sitä väkisinkin alkaa tulla miehet puolin ja toisin tutuksi.

Lue myös:
Seiska: ”Niko on aivan paskana salasuhteesta!” — Stefuun yhdistetyn Sofia Belórfin kummallinen päivitys somessa: Jäähyväiset Ranta-aholle?

MTV: Sofia Belórf vahvistaa eron Niko Ranta-ahosta – ”En pysty vuosikausien odottamiseen”

Lähde: Ilta-Sanomat


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.