Kohukaunotar Johanna Tukiaisen sisko, tosi-tv-tähtenä tunnetuksi tullut Jasmine Tukiainen on julkaissut oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa voimakkaan kannanoton siskonlapsensa hyvinvoinnin ja turvallisuuden puolesta.

Ruotsissa asuva Johanna joutui hiljattain suuren kohun keskiöön, kun hänen avomiehensä tuomittiin ankaraan vankeuteen pahoinpitelystä.

Pariskunta sai esikoislapsensa viime lokakuussa ja he ehtivät nauttimaan auvoisesta vauvaonnestaan muutaman kuukauden ajan. Kuitenkin jo maaliskuussa uutisoitiin, että noin viisikuinen Isabell-vauva oltiin otettu tilapäisesti huostaan äidiltään.

Tällä hetkellä Isabell asuu sukulaistensa luona ja Johanna pääsee tapaamaan lastaan päivittäin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Tilanne on puhuttanut suomalaisia runsaasti ja monet ovat olleet huolissaan sekä lapsen että äidin kohtalosta. Monet ovat halunneet ilmaista tukensa Tukiaisten perheelle, kun taas osa ihmisistä on puolestaan lähettänyt heille vihapostia, kuten Jasmine Tukiaisen rehellisestä julkaisusta käy ilmi.

– Te, jotka yritätte vahingoittaa Johannaa kaikin tavoin mitä nyt siellä keksittekään… ainut, ketä oikeasti vahingoittaisitte, jos onnistuisitte, olisi pieni lapsi, Isabelle, Jasmine kirjoittaa Instagramissa.

– Kaikki loputtomat häiriköt, sähköpostit, kirjeet, sossuilmoitukset, yms. Ainut ketä vahingoitatte kaikella tällä on pientä, aivan viatonta vauvaa. Kyllä, saatte myös hänen vanhemmat voimaan surullisesti, jos nyt sitäkin toivotte, Jasmine jatkaa.

Jasmine vakuuttaa Isabellen voivan hyvin ja hän painottaa vahvasti sitä, että lapsella ja Johannalla on kummallakin ympärillään paljon rakastavia ihmisiä.

– Hän (Isabell) on niin rakastettu täällä, että ette edes tiedäkään, Jasmine alleviivaa.

Jasmine toivoo ihmisten jättävän heidän perheensä rauhaan ja ymmärtävän, että Johanna tekee kaikkensa ollakseen rakastava ja huolehtiva äiti.

– Jättäkää vain pieni, viaton lapsi pois teidän kauhukynsinstä. Hui ja hyi… Siis hävetkää, Jasmine lataa.

Postauksensa yhteydessä Jasmine julkaisi myös kuvan suloisesta Isabell-vauvasta.

Kuvakaappaus Jasmine Tukiaisen Instagramista

Lue myös:

Seiska: Lapsen saanut Johanna Tukiainen pakeni turvakotiin – ”Ajattelin monesti, että nyt kuolen”

Johanna Tukiainen kumoaa huhut vauvansa huostaanotosta – ”En ole menettänyt häntä”

Seiska: Johanna Tukiainen perui häänsä viime hetkellä – ”Tämä tuli liian nopeasti”