Suomen suurimman huumejupakan, Katiska-vyyhdin käsittely jatkui tänään Helsingin käräjäoikeudessa.

Oikeudessa kuultiin tallenteita vuoden 2019 Ruisrock-festivaalin ajalta Niko Ranta-ahon vuokraamalta bilekämpältä. Paikalla oli Ranta-ahon lisäksi myös Sofia Belórf, ja he molemmat kieltäytyivät puhumasta tänään, vaikka toisin odotettiin.

Nauhoilta kuultiin huumeidenkäyttöön viittaavia keskusteluita, mutta Sofia Belórfin puolustus kiistää Sofian huumeidenkäytön – päinvastoin, Sofian asianajaja Paul Perovuo huomauttaa Nikon olevan tallenteilla hyvin sekavan oloinen.

— Hän saattoi pelastaa Niko Ranta-ahon hengen. Hän ei ehkä olisi tuossa enää ollut örisemässä, jos hän ei olisi niitä ottanut, Pervuo ilmoitti.

Sofia poistui itse oikeussalista jo heti aamulla, ja totesi humalahuuruisten nauhoituksien kuuntelemisen olevan kidutusta.

Nauhoilta kuultiin myös mainintoja Samu Haberista ja siitä, kuinka Niko Ranta-aho on myynyt tälle kokaiinia. Samu Haberia kuullaan oikeuden edessä myöhemmin.

Lähde: MTV

Lue myös:
Iida Ketola-Korppila avautuu uutuusohjelmassa vaikeasta vuodestaan: joutui seksuaalirikoksen uhriksi, menetti ystävänsä ja kärsi koronapandemian vaikutuksista

Miss Suomi 2020 kruunataan lauantaina – äänestä yleisön suosikkia Metropolin sivuilla!

HS: Radio City mainosti soittavansa klassista rokkia ”seisten kuseville” – musiikkialan huippunimet raivostuivat: ”Tämä on seksististä soopaa”