Tv-kasvo Niina Kuhdasta tuli Maisa Torpan työkaveri – seuraaja esitti hämmentävän kysymyksen: ”Emme ole koskaan tavanneet”

Televisiosta tuttu hääpukuyrittäjä Niina Kuhta aloitti tällä viikolla työt koronajäljittäjänä. Hänen tehtävänään on olla yhteydessä koronatartunnan saaneisiin.

– Lähdemme selvittämään, kenen kanssa tartunnan saaneet ovat olleet kontaktissa. Olemme turvana ja tukena. Uskon, että osa tapauksista voi selvitä nopeastikin ja olla pienen piirin juttuja, osa taas voi levitä pitkällekin, jos on kyse isosta tartuntaryppäästä, Niina kertoi Iltalehdelle.

Samaa työtä hänen kanssaan tekee tv-persoona ja somevaikuttaja Maisa Torppa. Yksi Niinan Instagram-seuraajista on esittänyt hääpukuyrittäjälle kysymyksen, voisiko hän ottaa yhteiskuvan työpaikallaan Kallion virastotalossa Maisan kanssa.

– En ymmärrä tätä kysymystä? En tunne Maisaa henkilökohtaisesti. En ole koskaan tavannut. Minulla ei ole mitään ketään vastaan. Seiska uutisoi, että ollaan samassa rakennuksessa töissä, kuten tuhat muutakin työntekijää, Niina kirjoittaa ja jatkaa:

– Pahoittelut, jos odotit yhteiskuvaa, mutta emme tunne henkilökohtaisesti toisiamme, emmekä ole tainneet koskaan tavata livenä.

Lue myös:

Niina Kuhta kotiutui sairaalasta – avautuu somessa rankoista kokemuksistaan: ”Kivuliain leikkaus mitä olen ikinä kokenut”

TV-kasvo Niina Kuhta poseeraa alasti HS:n kuvassa: ”Ruumiini on muheva ja vahva”

 


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.