Legendaarinen muusikko Ilkka ”Danny” Lipsanen täyttää lauantaina 24. syyskuuta 80 vuotta. Danny juhlii syntymäpäiviään tänään torstaina 22. syyskuuta suuren luokan bileissä eräässä helsinkiläisessä yökerhossa.

Tällä viikolla on mediasta saatu seurata sekä kuningatar Elisabetin että laulaja-näyttelijä Vesa-Matti Loirin hautajaisia. Surulliset tapahtumat ovat saaneet myös Dannyn pohtimaan kuolemaa.

Danny paljastaa Seiska-lehden tuoreessa haastattelussa varautuvansa jo omaan poismenoonsa. Ennen kuolemaansa hän toivoo kuitenkin koskettavansa mahdollisimman monia musiikillaan.

– Tässä ajassa on hirveän paljon epävarmuutta ja surua. Siksi toivon, että voin musiikkini avulla tuoda vähän iloa ihmisten elämään, Danny toteaa Seiskalle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Danny tiedostaa hyvin elämän rajallisuuden.

– Tässä aletaan jo olla loppusuoralla. Kun olen saanut elää kahdeksankymppiseksi, niin osaan antaa arvoa sillekin, että mitä tahansa voi tapahtua. Kaikkeen on myös varauduttu, hän tunnustaa.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Jasmin Mäntylä jättää Dannyn synttäribileet välistä – yllättävä tilitys julki: ”Olin mielestäsi täysin väärässä kaikesta”

Seiska: Helmi Loukasmäki myöntää olevansa huolissaan Dannystä – musiikkineuvoksen terveys koetuksella!