Hyvinvointiyrittäjä ja somevaikuttaja Nanna Karalahti julkaisi hiljattain oman Instagram-tilinsä Stories-osioon kuvakaappauksen yksityisviestistä, jonka oli vastaanottanut seuraajaltaan. Viestissä seuraaja arvosteli törkeästi Karalahden rintoja.

Myöhemmin Karalahti julkaisi ”tissicaseksi” nimeämänsä tapauksen jatkoksi postauksen, jossa ottaa voimakkaasti kantaa aiheeseen.

Postauksensa alussa Karalahti painottaa, että törkyviestit ovat somessa hyvin yleisiä, eikä niihin yleensä kannata tarttua. Tällä kertaa hän halusi kuitenkin jakaa ajatuksiaan arvostelusta ja suhtautumisestaan omaan itseensä.

– Ketään ei saa koskaan arvostella. Rakentavaa palautetta saa antaa, jos se on tarpeellista ja kehittävää ja sitä kysytään. Lähtökohtaisesti kuitenkaan kukaan ei tiedä toisen elämästä mitään: ei elämänkokemuksesta, sielunmaisemasta, hyvyydestä, pahuudesta eikä mistään muustakaan, Karalahti kirjoittaa.

Karalahden mukaan jokaisella ihmisellä tulee olla vapaus elää täysin omannäköistä elämäänsä.

Lisäksi Karalahti uskoo rakkauden olevan se, mitä tähän maailmaan tarvitaan lisää.

– Maailma on täynnä pinnallisuutta, epäaitoutta ja pahoinvointia. Mikään ei pelasta tätä paremmin kuin luonnollisuus, aitous ja hyvinvointi. Kaikista paras korjaaja on rakkaus, hän alleviivaa.

Lopuksi Karalahti kannustaa seuraajiaan armollisuuteen ja keskeneräisyyden hyväksymiseen.

– Mulla ei ole ongelmia mun tissien tai minkään muun kanssa – päin vastoin. Rakastan itseäni ja kaikkea itsessäni. Olenko täydellinen – en todellakaan, mutta olen juuri siksi. Onko luonteessa kehitettävää? On. Paljonkin! Tarviiko kuitenkaan nyt olla enempää? Ei tarvitse.

– Mitä haluan opettaa mun lapsille? Hyviä arvoja siitä miten ihmisiä kohdellaan, miten itseään arvostetaan. Kun riittää itselleen, riittää koko maailmalle, Karalahti summaa.

Lue myös:

Nanna Karalahdelta avoin tilitys ulkonäköpaineista: ”Treenasin, jotta näyttäisin joltakin”

Seiska: Jälleen sokkieron kokenut Martina Aitolehti ajautui rajuun rahariitaan Nanna Karalahden kanssa!