Kultamekko-Iidana julkisuuteen noussut Iida Vainio on yhdistetty lyhyen ajan sisällä niin thainyrkkeilyn maailmanmestarina tunnettuun Jesse Vainioon kuin kohuliikemies Stefan Thermaniin.

Nyt Iidan ja Jessen suhde on lämmennyt uudemman kerran. Iida on nyt julkaissut Instagramin Stories-osiossa kuvan, jossa hän poseeraa läheisissä tunnelmissa Jessen kanssa. Kuvassa Iidalla on yllä vain pieni punainen yläosa, kun Jesse puolestaan poseeraa ilman paitaa.

Metropoli oli ensimmäinen media, joka paljasti Iidan ja Jessen suhteen tänä keväänä. Hän totesi tuolloin, että kyse on tapailusuhteesta.

TAUSTAA: Kultamekolla kohauttanut Iida Vainio myöntää suhteen ex-urheilijaan: ”Jesse on todella räiskyvä ja sosiaalinen persoona”

– Emme seurustelu, mutta voi sanoa, että tapailemme. Emme ole halunneet määritellä sen suuremmin suhdettamme. Viihdymme toistemme seurassa, Iida Vainio kertoi Metropolille maaliskuussa.

– Jesse on todella hauska, räiskyvä ja hyväsydäminen ja sosiaalinen persoona. Hän on samaan aikaan tuuliviiri ja sitoutumiskammoinen, joten emme ole vielä ihan lähiaikoina muuttamassa kuitenkaan yhteen. 

Lue myös:

Aleksi Valavuori aloitti suuren hiihtourakkansa – meno tyssäsi heti kolmen kilometrin kohdalla: ”Ei etene hevon v**tua tämä touhu”

Aleksi Valavuori julkaisi harvinaisen yhteiskuvan lastensa kanssa – Teemu Selänne jätti tyhjentävän kommentin: ”Ihmiset pelkkää kultaa”