Teineille ehkäisykapseleita koulussa – vanhemmilta salassa

Southamptonissa Iso-Britanniassa tuli ilmi laaja tapahtumasarja, jossa tuhansiin 13-15 vuotiaisiin tyttöihin oltiin koulussa laitettu ihon alle implantit, jotka ehkäisevät raskauksia vuosia eteenpäin, ilman heidän vanhempiensa suostumusta.
Valtion ministeriö oli antanut rahoituksen seksuaaliterveysklinikoille, jotta he tarjoaisivat implantteja eteenpäin ehkäistäkseen teiniraskauksia maassa. Se mikä tekee tästä vääristyneen monien mielestä on se, että vanhemmilta ei kysytty lupaa, eikä edes ilmoitettu asiasta, vaan tytöt saivat implantit ihonsa alle, tai samaa asiaa ajavat pistokset salassa vanhemmiltaan.
Asiaa on kritisoitu varsinkin vanhempien keskuudessa, jotka tuntevat itsenä petetyiksi siitä että heidän oikeutensa suojella lapsiaan on viety. Tapaus on myös herättänyt keskustelua siitä, ohjaako koulun toiminta nuoria lähemmäs kevytkenkäisyyttä kun raskaus ei ole riskinä – ehkäisyimplantit kun eivät kuitenkaan poista tartuntatautien vaaraa.
Yli 30 000 ihmistä vastasi kyselyyn jossa kysyttiin saisiko ko. implantteja laittaa nuorille ilman heidän vanhempien tietämystä. Yli 60 prosenttia kyselyyn vastanneista oli sitä mieltä että vanhempien kanssa pitäisi neuvotella ennen päätöksiä. Yli 30 prosenttia vastasi että nuoria pitäisi opettaa pidättäytymään ylipäätänsä seksistä niin nuorella iällä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.