Ex-Salkkari-tähti väittää: Lähestymiskielto!

Kohujulkisuuttakin maistanut ex-Salatut elämät -tähti Susanna Indrén väittää sosiaalisessa mediassa joutuneensa vainoamisen kohteeksi.
Vainoaminen tuli Suomen rikoslainsäädäntöön vasta kuluvan vuoden alussa. Lain mukaan vainoamiseen syyllistyy henkilö, joka toistuvasti uhkaa, seuraa, tarkkailee, ottaa yhteyttä tai muulla näihin rinnastettavalla tavalla vainoaa toista niin, että se on omiaan aiheuttamaan vainotussa pelkoa tai ahdistusta.
Rikoksesta voidaan tuomita sakkoa tai enintään kaksi vuotta vankeutta. Vainoaminen on virallisen syytteen alainen rikos eli syyttäjä nostaa siitä syytteen, vaikka asianomistaja ei vaatisikaan rangaistusta.
Susannan vainoaja vain on hyvin erikoinen taho.
Se on tiettävästi julkisuuden henkilöitä työkseen jututtava ja seuraava viihdelehden toimittaja. Näin ainakin voi päätellä Susannan toisen julkisuudenhenkilön keskusteluketjuun lisäämästä kommentista.
-Ymmärrän sua enemmän kuin hyvin! Tsemppiä! Minua loukkaa ja vainoaa eräs lehti. Lähestymiskielto ja kunnialoukkausvaade tehty toimittajasta! Susanna kirjoittaa taikuri Noora Karman seinällä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.