Henkkari ja Facebookprofiili kiitos, vaatii portsari!

Joukko brittiportsareita on keksinyt varmentaa asiakkaan henkilöllisyyden myös Facebookprofiilista. BBC Newsbeatin haastatteleman 20-vuotiaan Charlotte Nealin mukaan jo muutama ovimies on todennut hänelle yökerhon ovella, että pelkkä henkilöllisyystodistus ei riitä. He pyysivät Charlottelta, että hän näyttäisi Facebook-profiiliaan puhelimesta.
– Kirjauduin sisään ja näytin hänelle profiiliani. Hän ei kysellyt yhtään enempää, Charlotte kertoo.
Portsarit tarkastavat Facebook-profiilista, että kuva ja ikätiedot täsmäävät viralliseen henkilöllisyystodistukseen. BBC:n saamien yhteydenottojen perusteella vastaava tuplavarmistus on käytössä eri puolilla Iso-Britanniaa.
Charlotte ei ajatellut asiaa sen kummemmin ensimmäisellä kertaa, mutta toisella kerralla hän havahtui. Hän on joutunut senkin jälkeen varmentamaan henkilöllisyytensä kahdella tavalla monta kertaa.
– Mietin, että näinkö he aikovat tarkastaa ikäni? Olin kuitenkin ulkona ja halusin yökerhoon, joten suostuin pyyntöön.  Ymmärrän, miksi he haluavat varmentaa henkilöllisyyteni. Silti heillä on jo henkilöllisyystodistukseni. Miksi se ei riitä?
Osa ovimiehistä puolustelee käytäntöä, sillä baarin omistajat joutuvat maksamaan muhkeat sakot, jos sisältä löytyy alaikäisiä. Lisäksi on vedottu siihen, että nuorten on helppo saada käsiinsä vääriä henkilöllisyystodistuksia.
Ovimiehiä kouluttavan firman mukaan portsareita ei opasteta tällaiseen tuplavarmentamiseen.
Lähde: Daily Mail, IS
 
 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.