Miltä näyttää McDonaldsin yli kymmenen vuotta vanha hampurilainen? Katso kuva

Tiesitkö, että Islannissa ei ole ollut McDonald’s-ravintoloita enää vuoden 2009 jälkeen? Yksi muisto siltä ajalta on kuitenkin edelleen olemassa – yli kymmenen vuotta vanha hampurilainen.

Kun Islannin viimeinen ”Mäkkäri” oli auki viimeistä päivää, päätti islantilainen Hjörtur Smárason hetken mielijohteesta kävellä putiikkiin ostaakseen hampurilaisen, kun ravintola oli auki enää muutaman minuutin. Hän ei kuitenkaan syönyt sitä, vaan säilöi purilaisen muovipussiin ranskalaisten kera. Asiasta uutisoi MTV Uutiset.

– Olin kuullut, että McDonald’sin ruoka ei koskaan mätäne, joten halusin selvittää itse asian todenperäisyyden, kertoi Smárason.

Smárason piti lupauksensa ja ruoat olivat hänellä koskemattomina kolmen vuoden ajan. Sitten mies päätti lahjoittaa elintarvikkeet museolle ja museosta ne matkasivat muutamien vuosien kuluttua Reykjavikin Bus Hostelliin kaikkien kummasteltavaksi. Hampurilaisella on jopa oma livekanava Internetissä.

Torstaina 30.10. kymmenvuotisjuhlapäiväänsä viettäneen juustohampurilaisen kuvan samanikäisten ranskalaisten kera näet alapuolelta.

Lähde: MTV Uutiset

Kuva: Instagram / Snotrahouse

Kuvituskuva: Pixabay


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.