Mitä ihmettä? Jari-Matti Latvala myi Toyotansa Maisa Torpalle

Noin kaksi viikkoa sitten julkisesti eronneiden mediapersoona Maisa Torpan, 28, ja rallitähti Jari-Matti Latvalan ympärillä kuohuu edelleen.

Jo eroviikon loppupuolella nimittäin alkoivat spekulaatiot, että pari ei olisikaan eronnut, vaan olisi vielä salaa yhdessä. Seiska julkaisi paparazzikuvia, joissa Maisa ja Jari-Matti palasivat Turusta Helsinkiin ”yhdessä vietetyn yön jälkeen”. Myös Maisa julkaisi videon, jolla hän ja Jari-Matti kippistelivät iloisesti keilaradalla Turussa. Seiskan mukaan Maisan sormessa kimalteli jälleen Jari-Matin kihlasormus.

Yhteisen yön jälkeen Maisa kyyditsi Jari-Matin takaisin Helsinkiin, kaahaten Seiskan paparazzin kuvien perusteella kaatosateessa moottoritiellä takavalot pimeinä. Sitä ennen oli tehty välistoppi Motonetissä, josta Jari-Matti palasi takaisin autoon Maisan luo onnellisesti hymyillen.

Nyt Seiska on saanut selville TraFicomista, että Jari-Matti on eron jälkeen myynyt Toyota C-HR -merkkisen autonsa Maisalle. Komean mustan menopelin arvo on Seiskan mukaan reilut 20 000 euroa, mutta kohuparin autokaupan tarkkaa myyntihintaa ei ole kerrottu.

Jari-Matti taistelee tallipaikastaan Toyotan WRC-tallissa. Miehen virolainen tallikaveri Ott Tänak on jo varmistanut henkilökohtaisen maailmanmestaruuden, mutta Jari-Matti on sarjassa vasta sijalla 7. Tänakilla ennen viimeistä osakilpailua kasassa 263 pistettä ja Jari-Matilla 94. Hyundai johtaa tallipisteissä ja Toyota on toisena. Jari-Matin on huhuttu menettävän tallipaikkansa seuraavaksi ajettavan kauden viimeisen osakilpailun jälkeen suomalaiselle nuorelle rallisensaatiolle Kalle Rovanperälle.

Lähde ja kuva myydystä autosta: Seiska

Kuva: Instagram / Maisa Torppa


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.