Poliisi tutkii kuolemansairaan Janita Lukkarisen rahankeräystä

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii realitytähti Janita Lukkarisen harjoittamaa rahankeräystä epäiltynä rahankeräysrikoksena. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Hymy-lehti.

– Olen todella tietoinen tästä. Sain asiasta heti tiedon, kun tämä rikosilmoitus tehtiin, kommentoi parantumatonta syöpää sairastava Lukkarinen Iltalehdelle.

– En näe syytä sille, miksi tutkinnat jatkuisivat, mutta mun paskalla tuurilla ei koskaan tiedä. Tulee mitä tulee, niin katsotaan, hän lisää.

Hymyn tietojen mukaan tutkintapyynnön teki Lukkarisen maksullista Instagram-tiliä aiemmin hallinnoinut nainen. Tutkintapyyntöjä on tullut poliisille enemmän kuin yksi.

Lukkarinen on kerännyt rahalahjoituksia sosiaalisen median kautta syöpäsairauteensa, sen hoitoihin, hautajaiskuluihin ja silikoni-implanttien poistoon. Keräykset ovat tuottaneet naiselle tuhansia euroja.

Janitan rahankeräys on herättänyt vilkasta keskustelua somessa. Suomen lain mukaan yksityishenkilö ei voi kerätä itselleen rahaa.

Lue myös: IL: Parantumatonta syöpää sairastava Janita Lukkarinen sai tarpeekseen negatiivisista nettikommenteista – sulki yllättäen Instagram-tilinsä

Saattohoidossa oleva Janita Lukkarinen ikävän riidan keskellä: ”En ole huijannut ketään keräyksellä”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.