Sairaalan työntekijät toteuttivat kuolevan naisen viimeisen toiveen – nousivat paikallissankareiksi

Saksalaisessa sairaalassa toteutettiin kuolevan naisen viimeinen toive.
Kun 58-vuotiaan saksalaisnaisen kunto heikkeni nopeasti, kertoi sairaalan henkilökunta naisen omaisille, että hänellä ei ole kauaa aikaa jäljellä.
Ennen kuin nainen sairastui, oli hänen suurin harrastuksensa ratsastaminen. Naisen sisko kertoi hoitajille, että hänelle olisi tärkeää nähdä oma hevosensa vielä ennen kuolemaansa.
Aluksi sairaalan työntekijä Josef Rauch suunnitteli vievänsä naisen hevostallille ambulanssilla, mutta koska naisen kunto huononi hyvin nopeasti, tajusivat työntekijät, että kuljetus ei ole mahdollinen. Rauch onneksi tavoitti hevostallin henkilökunnan, jotta Dana-hevonen saataisiin sairaalle.

An einem ruhigen Schattenplatz an der Pforte des Klinikums treffen die Palliativ-Patientin und die Stute Dana aufeinander …

Gepostet von Klinikum Fürth am Freitag, 1. September 2017

Rauch kertoi tilanteesta hevostallin omistajalle, joka oli jo valmiina lähtemään lomalle, mutta kun hän kuuli naisesta ja hevosesta, hän pyyhki kalenterinsa tyhjäksi ja järjesti asiat niin, että hevonen saatiin sairaalalle juuri ajoissa.
– Nyt koko perheen läsnäollessa, potilas on saanut mahdollisuuden silittää hevostaan vielä viimeisen kerran. Tämä on koskettava hetki meille kaikille. Suuret kiitokset teille, jotka olitte mukana toteuttamassa tätä unohtumatonta hetkeä – varsinkin hevostallin henkilökunta, joka näin spontaanisti onnistui tuomaan hevosen sairaalle, kirjoitti Josef Rauch Facebookissa.
Viimeisen toiveen toteuttaminen levisi saksalaisessa lehdistössä ja sairaalan henkilökunta julistettiin sankareiksi – he pystyivät toteuttamaan kuolevan naisen viimeisen toiveen.
Upea teko!

Die Isländer-Stute Dana vor dem Klinikum Fürth

Gepostet von Klinikum Fürth am Freitag, 1. September 2017

Lähde: LifeDaily
Kuvat: Facebook / Klinikum Fürth


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.