Metropolin järjestämässä kilpailussa yhdellä onnekkaalla on mahdollisuus voittaa itselleen uudet rinnat. Alla synnyttäneiden naisten näkemyksiä siitä, miten lapsen saanti on vaikuttanut heidän ulkonäköönsä.
-Olen harkinnut Rintojen Suurennusta Lapsen saannin/ imetyksen jälkeen. Sain puolitoista vuotta sitten tyttären ja imetin hieman yli puoli vuotta jonka jälkeen rintani eivät ole olleet enään entisensä ne roikkuivat ja ovat kuin hernepussit. Sanna, 28v.
-Kahden lapsen imettämisen ja treenamisen jälkeen rintojeni paikalla on nykyisin kaksi ryppyistä ja venynyttä pussukkaa muistoina oikeista rinnoista jotka joskus omistin.. Kärsin tilanteesta valtavasti ja se rajoittaa paljon sosiaalisia tilanteita ja heikentää itsetuntoani… Melina 25 v.
-Olen yh-äiti ja tehnyt kaksi ihanaa lasta, mutta nyt minua häiritsee kun rintani roikkuu. Ikinä ei ole ollut isot tissit, en kehtaa käydä uimassa edes kun ritani ovat kuin rotannahkat. Pitkään olen haaveillut rintojensuurennus leikkauksesta, mutta raha tilanne ei ole suosinu minua. Haluaisin kohottaa itsevarmuutta rinnoilla että kehtaa käydä uimassa sekä käyttää muitakin avoinaisia vaatteita niikun naisen kuuluukin. Joudun ”rintoja” kohottaa push-up rintaliiveillä mutta niilläkään en saa mieleisiä rintoja. Siiri 23v.
-Minä olen imettänyt kaksi lasta ja ennestäänkin pienet rintani ovat löystyneet ja tyhjentyneet huomattavasti ja ovat pelkät tyhjät roikkuvat nahkalörpäkkeet, ja selvästikkin vailla täytettä! Rakastan kiinteitä pyöreitä rintoja ja olen kateellinen jokaiselle keneltä sellaiset löytyy! Nelli 30v.
-Imetys ei onnistunut alkuunkaan mutta tissit lopsahtivat silti paljon siitä mitä aiemmin olivat, arpia ilmestyi myös kehooni. Tuntuu että kaikki pienetkin rippeet itsevarmasta kehosta hävisivät. Nyt olisi oikea aika silikoneille koska viellä ei ole toisille lapsille mitään kiirettä. Tahtoisin myös olla vauvan kanssa mahdollisimman pitkään kotona joten omat rahat eivät millään riittäisi silikoneja laitattamaan. Arpia en voi poistaa mutta tissit voin vielä saada, olen nuori ja tahdon vielä näyttää hyvältä. Nina 20v.
-No ei kai tässä voi muuta sanoa kuin että ei ole mitään tissejä :D Nekin vähät mitä oli katosi imetyksen jälkeen. Minulle ei löydy rintaliivejä, koska käytännössä en edes tarttis. Nännit vain on jäljellä. Tuntuu että kropastani erottuu vain maha ja lantio kun ei ole tissejä. Salla, 36v