Tällainen on Kourtney Kardashianin hurja detox-dieetti

Tosi-tv-kaunotar Kourtney Kardashianin ruokavalio on jo lähtökohtaisesti tiukka, sillä hän välttää muun muassa gluteenia, sokeria ja punaista lihaa. Ryhtyessään detox- eli puhdistuskuurille naisen ruokavalio on entistäkin karsitumpi.
Kardashian kertoo olleensa detox-kuurilla enemmän tai vähemmän jo muutaman kuukauden sen jälkeen, kun hänen lääkärinsä totesi hänen kehossaan olevan liikaa elohopeaa ja lyijyä.
Pitääkseen kehonsa ketoosissa Kardashianin ruokavalio on hyvin rajoitettu. Ketoosi on tila, joka seuraa alhaisesta hiilihydraattien määrästä ruokavaliossa.
Yleensä Kardashian syö kolme matalahiilihydraattista ateriaa päivässä. Ateriat sisältävät paljon proteiinia ja rasvahappoja. Ruokavalioon ei sisälly viljaa, papuja eikä palkokasveja. Aamiaiseksi nainen nauttii yleensä avokadosmoothien.
Lounaalla ja päivällisellä hän syö proteiinipitoisesti kalaa tai kanaa, ja mahdollisesti kukkakaalia tai parsakaalia. Päivällisen jälkeen hän ei syö mitään ennen seuraavaa aamiaista, ja aterioiden väliin jää 14-16 tunnin paasto.
Kerran viikossa Kardashian paastoaa 24 tuntia, minkä aikana hän juo ainoastaan vettä ja luulientä.
– Paastopäivinä yritän pysyä kiireisenä ja jos olen kotona, vältän keittiöön menemistä.
Kardashianin mukaan hänen tavoitteensa on pysyä dieetillä kolmen kuukauden ajan. Hän sanoi kuitenkin rikkovansa sääntöjä erikoistilanteissa.
– En kaunistele, tämä detox-kuuri on vaikeaa, hän sanoi.

View this post on Instagram

don’t worry, i ordered a new phone case last night

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on


Lähde: People
Kuvat: Instagram / Kourtney Kardashian


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.