Tämä 44-vuotias kolmen lapsen äiti paljastaa, että ”ihmesuihkut” ovat nuoren ulkonäön salaisuus

Malli ja kolmen lapsen äiti Abigail O’Neill, 44, on kerännyt tuhansia Instagram-seuraajia nuorekkaan ulkonäkönsä ansiosta. Nyt O’Neill on paljastanut ulkonäkönsä salaisuudeksi päivittäiset ”ihmesuihkut”.

O’Neillin mukaan ihmesuihkut auttavat niin kasvojen, vartalon kuin mielenkin hoidossa.

Ihmesuihku koostuu kolmen minuutin kuumasta suihkusta, jota seuraa kolmen minuutin kylmä suihku. Rutiini toistetaan kolme kertaa peräkkäin. Suihkuttelijoille O’Neill antaa ohjeeksi, että veden on oltava niin kylmää tai kuumaa kuin keho sietää.

O’Neill kertoo ottaneensa ihmesuihkuja säännöllisesti jo 30 vuoden ajan.

– Olen varma, että sillä on ollut vaikutusta nuorekkaaseen ulkonäkööni, ja siksi se on yksi tärkeimmistä neuvoistani, O’Neill kertoo.

O’Neillillä on myös muita rutiineja, joilla hän pitää huolta ulkonäöstään. Hän valmistaa aamiaisen koko perheelle superruoista. Herkutellessaan nainen syö raakasuklaata, joka sisältää 100 prosenttia kaakaota. Myös lounas ja illallinen koostuvat terveellisistä ja kevyistä raaka-aineista.

O’Neill seuraa myös tarkkaa kunto-ohjelmaa. Hän liikkuu suurimmaksi osaksi ulkona, sillä se tekee urheilusta hauskempaa. Urheilullinen nainen nauttii muun muassa kiipeilystä ja surffaamisesta.

Lähde: The Sun

Kuvat: Instagram / Abigail O’Neill


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.