Photo: Jouni Lehmusvuori
Photo: Jouni Lehmusvuori


Mitä tapahtuu kun kaksi ADHD bändikaverusta 2.2 promillen humalassa pitää aivoriihen orkan tulevaisuudesta? Noh, Johanna Tukiainen seisoo kolme kuukautta myöhemmin Candy Perryn kanssa pitämämme palaverin jälkeen levytysstudiossa, laulamassa hänelle tehtyä biisiä. Artsi ja Nassu tietenkin taustavoimina. Muutama skumppakin on otettu ja pelastettu maailmaa puhumalla :).


Mutta mistä lähtee orkesterimme tarina? Ja miten olemme päätyneet tähän pisteeseen? Sitä asiaa tulemme valottaamaan teille, rakkaat lukijat. Tätä blogia kirjoittaa kaksi bändimme jäsentä, laulaja-säveltäjä-sanoittaja John Ambulance ja itse allekirjoittanut, go-go-tyttö Vina Burner. Tietysti ”taustahuutajia” löytyy muitakin, mutta pitkälti tulemme Johnin kanssa hoitamaan bloggaukset. Tulemme myös julkaisemaan kuvia ja videopätkiä tulevista tapahtumistamme. Ja lupaan, että meille sattuu ja tapahtuu kaikenlaista :) !


Bändimme historia alkaa armon vuodesta 1997. Musiikkimme on huumoripitoista, suomenkielistä hyvänmielen rankkaa menomusiikkia. Kriitikoiden mielestä olemme täyttä paskaa, mutta yleisön mielestä täyttä rautaa :). Showmme on teatterinomainen, nauramme hyvällä maulla julkkiksille ja ennenkaikkea nauramme itsellemme. Keikoilla on tarkoituksena saada ihmisille hyvä mieli ja keltaiset vauhtiviivat aluspöksyihin. Proffiin kuuluu kahdeksan soittajaa ja kaksi go-go-tyttöä. Ja nyt siis tulevana kesänä teemme yhteiskiertueen Johanna Tukiaisen kanssa. Pääsette seuraamaan mielenkiintoista matkaa ympäri suomen ja kurkistamaan myös ns. lavan taakse….siellähän ne hauskimmat tapaukset tapahtuu ;) !!!


Professori Heikkerö (Facebook)

Professori Heikkerö (Myspace)

Professori Heikkerö (Youtube)


Rakkauvella, Vina Burner