Yhdysvaltalainen Michelle Middleton julkaisi Instagramissa kuvan, joka paljastaa mitä vääränlainen ruokavalio voi tehdä keholle. Middletonilla on normaalisti litteä vatsa ja näkyvät vatsalihakset, mutta kuvassa naisen vatsa on turvonnut niin, että hän näyttää olevan raskaana.
Middleton tekee lihastreenin kuusi kertaa viikossa ja syö tasapainoisesti. Naisella on treenattu ja lihaksikas vartalo, mutta siitä huolimatta hän kärsii usein voimakkaasta turvotuksesta. Tietyt ruoka-aineet aiheuttavat Middletonin vatsan turpoamisen.
Tavallisesti Middleton noudattaa niin sanottua FODMAP-dieettiä, jossa kiellettyjen ruokien listalla ovat esimerkiksi selleri, omenat, päärynät ja suurin osa maitotuotteista. Tarkoitus on välttää lyhytketjuisia hiilihydraatteja, jotka imeytyvät huonosti ohutsuolessa ja voivat aiheuttaa ruoansulatushäiriötä. Useat ärtyneen suolen oireyhtymästä tai ruoansulatusongelmista kärsivät saavat apua dieetistä.
Joskus Middleton poikkeaa ruokavaliosta ja syö turvotusta aiheuttavia ruokia. Hän kertoo turvotuksen kuitenkin kestävän vain muutamia tunteja.


Lähde: DailyMail
Kuvat: Instgram / Michelle Middleton