Näin mitataan peniksen strategiset mitat

Tässä hieman faktoja peniksen koosta ja sen mittaamisesta.
Useimmat miehet ajattelevat, etteivät ole tarpeeksi hyvin varusteltuja. Ensinnäkin tämä luulo on usein väärä ja toiseksi tutkimuksissa on todettu, että ratkaisevammaksi naisen tyydytyksen kannalta osoittautuvat sänkytaidot kuin peniksen koko. Jos kuitenkin päädyt mittaamaan pikkuveijarisi, tässä vinkkejä siihen.
Mittaa veltto penis heti kun olet riisunut vaatteesi, tai se todennäköisesti ehtii kutistua. Pituusmittaus tulee suorittaa sekä velton että jäykän peniksen kanssa peniksen yläpuolelta viivottimella.
Pituus: Pituus mitataan painamalla viivottimen pää häpyluuta vasten peniksen yläpuolella. Velton peniksen pituus on lepotilassa keskimäärin 8,7 senttimetriä. Jäykän pikkuveikan keskimääräinen juhlakuntopituus on 13 senttiä.
Paksuus: Paksuus mitataan peniksen varren kohdalta mittanauhalla tai langalla. Jäykän peniksen keskimääräinen ympärysmitta on niin ikään 13 senttiä.
Kulma: Siittimen seisontakulma paraatihetkellä on yleensä 105,7 astetta, kun eteenpäin osoittavan peniksen on 90 astetta ja ylöspäin seisovan 180.
Jos jostain syystä haluat mitata peniksen leveyden, saat sen helpoiten jakamalla paksuuden luvulla 3,14.
Summa summarum: Ei kannata huolestua omasta koostaan. Miehet tutkitusti luulevat peniksensä olevan pienempi kuin se oikeasti on, vaikka pornoleffakalun omistaa vain murto-osa miehistä. Ja kuten alussa mainittiin, ei se koko vaan ne taidot.
Lähde: Men’s Health
Kuva: Pixabay