Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova-Hurri joutui rajun arvostelun kohteeksi viime syksynä, kun hän sekoitti haastateltaviensa nimiä ja titteleitä C Moren SM-liigan suorissa lähetyksissä. Tapahtumatoimittajana työskennellyt Alina kutsui muun muassa Jypiä valmentavaa Jukka Rautakopea nimellä Jukka Korpikoski sekä Jypin urheilujohtajaa Mikko Viitasta Mikko Toivoseksi.

Viime syksyn jälkeen Alinaa ei ole nähty enää tapahtutoimittajana suorissa lähetyksissä. C Moren kiekkolähetyksistä vastaava tuottaja Kalle Takala vahvistaa Ilta-Sanomille, että Alina teki syksylle sovitut työvuoronsa, jonka jälkeen hänelle ei ole tarjottu uusia työvuoroja.

– Sittemmin tilanne on ollut se, että meillä ei ole ollut hänelle vuoroja tarjota. Ei Alinalle, eikä muillekaan, Kalle Takala kertoo lehdelle.

Kalle Takala kertoo, ettei C Moren kiekkolähetyksissä jatkossa nähdä tapahtumatoimittajia.

– Se rooli ei ole toiminut ja siitä päätettiin luopua kokonaan syyskauden aikana. Sen kummempaa draamaa tähän ei liity, hän jatkaa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

Viime kesänä avioitunut Alina Voronkova yllättää: ”Meillä on ollut puhetta perheen perustamisesta”

Venäläistaustainen Alina Voronkova ottaa kantaa Ukrainan kriisiin – puhuu avoimesti rasismista: ”Musertavaa palata takaisin peruskoulun aikoihin”