Yhdysvaltalainen Instagram-tähti ja Rillit huurussa -sarjan luoja Chuck Lorren vaimo Arielle Lorre on kokenut kahdessa vuodessa muodonmuutoksen alettuaan noudattaa trendikästä BBG-ruokavaliota. Lyhenne tulee sanoista ”Bikini Body Guide”, ja ruokavalion on kehittänyt australialainen fitness-guru Kayla Itsines.

Yllättävää Lorren muodonmuutoksessa on se, että hänen painostaan on pudonnut vain kaksi kiloa. Lorre syö päivittäin noin 1800 kaloria ja ruokavalio sisältää ruoka-aineita, joista moni ei ole kuullutkaan. Listalla on muun muassa MCT-öljyä, joka on valmistettu kookosöljystä ja jonka väitetään auttavan painonpudotuksessa.

Lorre syö myös esimerkiksi kirkastettua voita, chiavanukkaita ja kollageenipatukoita. Toki naisen ruokavalioon sisältyy myös perinteisempiä raaka-aineita, kuten vihanneksia ja kananmunia.

Kaunotar myös treenaa säännöllisesti. Hän vannoo personal trainer Kelsey Wellsin kehittämää PWR-treenin nimeen. Treeniohjelmaan sisältyy lähinnä harjoittelua painoilla. Nykyään Lorre myös jakaa ravinto- ja treenivinkkejä Instagram-tilillään.

Uskoisitko näistä kuvista, että nainen on pudottanut painostaan vain kaksi kiloa?

Lähde: DailyMail

Kuvat: Instagram / Arielle Lorre