Laskuvarjohyppääjän painajainen – vakava sairaskohtaus vapaapudotuksessa! Katso miten kävi

Laskuvarjolla hyppääminen vaatii paljon rohkeutta. Hypyssä on monia vaaratekijöitä, kuten esimerkiksi laskuvarjon toimivuus. Entä jos varjo ei aukeakaan, kun vedät laukaisunarusta?
Normaalit uhkatekijät saadaan minimoitua tarkoilla turvatoimenpiteillä, mutta entä jos tapahtuu jotain, mihin mikään ennakkotoimenpide ei auta, kuten vakava sairauskohtaus kesken vapaapudotuksen? Tässä tilassa kohtauksen saaneen on mahdotonta vetää varjoa auki.
Juuri näin tapahtui videolla nähtävälle Christopherille. Mies oli suorittamassa hyppyään, kunnes kesken pudotuksen hän sai vakavan kohtauksen. Mies syksyi kohti maan pintaa täysin tiedottomassa tilassa, eikä havaittavissa ollut minkäänlaista toivoa selviämisestä.
Christopherilla oli kuitenkin kirjaimellisesti suojelusenkeli matkassa. Hyppyä kuvannut valvoja onnistui hivuttautumaan lähemmäs hurjan pudotuksen aikana, ja lopulta hän yletti avaamaan laskuvarjon käytännössä tiedottoman Christopherin puolesta. Katso videolta harvinainen ja hurja tilanne laskuvarjohyppääjän todellisesta ihmepelastumisesta.

Kuva: YouTube


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.