Janita Lukkarinen sai shokkiuutisen – syöpä etenee entistä nopeammin: ”Kasvain kasvaa aktiivisesti sisälläni”

Kaksi kertaa imusolmukesyöpään sairastunut Big Brotherista tuttu Janita Lukkarinen, 26, sai Seiskan mukaan maanantaina pahimmat mahdolliset uutiset lääkäriltään. Syöpä ei ole enää parannettavissa.

– Olen ihan sokissa. Kasvain kasvaa aktiivisesti sisälläni, eikä sille ole tehtävissä mitään, Janita kertoi Seiskalle kyyneliin murtuen.

Janitan imusolmukesyöpä on levinnyt entisestään ja hänen sydämensä päällä oleva kasvain, jota ei voi leikata, osoittautui neljännen tason nopeakasvuiseksi syöväksi.

Janita kertoi Seiskalle toivovansa ihmettä ja olevansa valmis kokeilemaan myös vaihtoehtoisia hoitoja. Hän pyrkii hidastamaan kasvaimen kasvua ruokavaliolla.

Janitan hoidoissa keskitytään nyt vain kivunlievitykseen. Hän on saanut uuden lääkkeen lievittämään voimakkaita kipuja, jotka aiheutuvat kasvainten painaessa hänen hermoratojaan. Hän on kotihoidossa, mutta pääsee sairaalaan aina tarvittaessa.

Vaikka Janita edelleen taistelee sairauttaan vastaan, hän on kertonut Seiskalle valmistautuvansa kuolemaan. Hän on jo tehnyt suunnitelmat muistotilaisuutta sekä vieraslistaa varten ja valinnut itselleen hautakiven.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram / Janita Lukkarinen

Jyväskylään napsahti huikea 12 000 euron potti: Katso video voitosta täältä…

Saatat myös tykätä
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!