Seiska: Näin Maisa Torpan salasuhde selvisi miehen avovaimolle! Mihin Maisan kihlasormus katosi?

Seiskan mukaan Jari-Matti Latvalan kanssa kihloissa olevalla Maisa Torpalla on jo pitkään ollut salasuhde tunnetun IT-yhtiön johtajan kanssa.

Seiska tavoitti miehen ex-avovaimon, joka kertoi seuranneensa suhdekohun uutisointia surullisena.

– Arvasin heti, ettei miehelläni ollut puhtaat jauhot pussissa, kun hän ei soittanut hyvää yötä tai kysellyt kuulumisiani. Kuulin taustalta Maisan äänen, mutta en vielä silloin tiennyt, kuka hän oli, ex-avopuoliso kertoi Seiskalle.

Seiskan julkaisemissa IT-johtajan asunnon ulkopuolella otetuissa paparazzikuvissa Maisalla ei ollut sormessaan Jari-Matilta saamaansa kihlasormusta. Maisan Instagram-julkaisuissa sormus on kuitenkin paikallaan.

Maisa ja IT-johtaja ovat kiistäneet jyrkästi salasuhteen Seiskalle ja Iltalehdelle. Jari-Matti kuljetti Maisan viime viikon maanantaina sairaalaan sairauskohtauksen takia, jonka Maisa kertoi Iltalehdelle aiheutuneen ”pitkään jatkuneesta stressitilasta”, koska hänen mukaansa Seiska oli salakuvannut häntä sekä hänen miespuolista ystäväänsä jo pidemmän aikaa.

Maisa on tällä hetkellä Dubaissa polttarimatkalla ja Jari-Matti on Walesissa osallistumassa rallin MM-sarjan Britannian osakilpailuun.

Lähde ja paparazzikuvat: Seiska

Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!
Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!