Fitness-maailmanmestari Else Lautala on upeassa kunnossa – katso kuumat kuvat!

Else Lautala on edelleen huikeassa kunnossa.

Instagram-seuraajat saavat nauttia timmin naisen upeista kuvista, joita on otettu muun muassa luonnossa ja uima-altaan äärellä.

Viisinkertainen fitnessin maailmanmestari näyttää todella nuorekkaalta, eikä 40 vuoden todellinen ikä hänessä näy. Instagram-profiilissaan Lautala kuvailee itseään mahtavaksi rakastajaksi, kurjaksi kirjoittajaksi ja rehelliseksi ystäväksi.

Nykyisin Lautala toimii eräoppaana sekä luonto- ja elämysohjaajana, ja kutsuu itseään jumppakaverit-sivuston mukaan sukeltavaksi seikkailijaksi.

Sutjakassa kunnossa oleva Lautala on julkaissut seuraajilleen monia upeita kuvia, joista toimituksemme valitsi kuumimmat. Katso kuvat alapuolelta.

View this post on Instagram

👍🏻Go out and workout!! ONNEA @ktk_terkanopet!!! Mulla on ilo arpoa yksi onnellinen voittaja joka saa itselleen trikoot Röhnischin uudesta mallistosta. Voit kurkistaa jo ennakkoon sivuilta mitä kaikkea uusi mallisto pitää sisällään www.rohnisch.com Näin osallistut: 1️⃣Seuraa tilejä @elselautala ja @rohnisch 2️⃣ Kommentoi mikä on sinun suosikki ulkotreeni? 3️⃣Täggää ystävä, joka muotivoi sinua liikkumaan 🆗Voit osallistua monta kertaa. Täggää vain eri ystävät ja treeni. Päättyy 01.10.2019 klo24.00!! ONNEA✨ Voittaja valitaan ja julkaistaan Instagramissa ja häneen ollaan yhteydessä suoraan DM. Instagram tai facebook eivät ole mukana arvonnassa. 📷 by @laurikalima Yhteistyö #rohnisch . . . #workouttime #yoga #balance #arvonta #yoga #handstand #streching #balance #visititaly #visititaly🇮🇹 #outdoorworkout

A post shared by Else Lautala (@elselautala) on

Kuvat: Instagram / Else Lautala

Muut lähteet: Jumppakaverit