kuva2Suomen Fitnessmallikilpailu 2010 -voittaja, kouvolalainen Janni Hussi, 21, on ollut näyttävästi esillä maamme mediakentässä parin viime vuoden ajan. Liikuntaan intohimoisesti suhtautuva Janni kuului voittoaan seuraavana vuonna Suomen Fitnessmalli -kilpailun tuomaristoon, ja viime vuonna hän vastasi koko kilpailusta.
Tätä nykyä Phoenixissä, Yhdysvalloissa asuva Janni Hussi on harjoitellut tiiviisti Helsingissä lauantaina 13. huhtikuuta järjestettävään Fitness Classic -kilpailuun. Harjoittelun ohessa Janni on nauhoittanut parhaat treenivinkkinsä, jotka löytyvät tänään julkaistavalta Bikinikuntoon Janni Hussin kanssa –dvd:ltä.
Bikinikuntoon Janni Hussin kanssa on suunniteltu naisille, jotka haluavat bikinikuntoon terveellisesti, turvallisesti ja nopeasti. Janni käy läpi ohjelman katsojan kanssa yhdessä; liikkeet ovat kaikille sopivia ja Janni opettaa ne katsojalle lähes kädestä pitäen. Treeni on helppo toteuttaa silloin kun itselleen parhaiten sopii, vaikkapa omassa olohuoneessa. Kyseessä ei ole treeniohjelma kilpailuja varten, vaan perusohjelma kenelle tahansa, joka haluaa kiinteyttää erityisesti keskivartaloaan.
kuva1-200x300Samassa yhteydessä julkaistaan myös Jannin oma Treeniohjeet.fi -internetsivusto, josta löytyy ohjeita terveellisten elintapojen ja hyvän kunnon ylläpitämiseen. Luvassa on myös pidemmälle kehitettyjä treeniohjelmia, esim. salitreeneihin ja jopa fitness-kilpailuihin valmistautumiseen.
– Vaikka tarjontaa löytyy erilaisille laihdutus- ja treeniohjeille, mielestäni kotona tapahtuvaan kuntoiluun ei ole löytynyt mielekkäitä vaihtoehtoja. Uusi sivusto keskittyy luonnolliseen, turvalliseen ja helppoon tapaan laihduttaa ja kohentaa kuntoaan. Dvd:lläni treenaan yhdessä sinun kanssasi ja takaan että tuloksia syntyy, kunhan vaan noudatat tätä helppoa ohjelmaa, Janni lupaa.
Bikinikuntoon Janni Hussin kanssa -dvd on tilattavissa TÄÄLTÄ (hinta 19,90 euroa).