Nyt ei enää treenata veren maku suussa – personal trainerin vinkit

Kidutatko itseäsi ruokavaliolla? Treenaatko verenmaku suussa? Älä ole vanhanaikainen.
Personal trainer Nina Hosko Hyvinvointivalmennus.fi:stä tietää, että nykyisin valmennuksessa otetaan huomioon ihminen enenevästi kokonaisvaltaisesti, psyykkisesti ja fyysisesti. Myös asiakkaat alkavat oppia tähän.
-Vielä joitakin aikoja sitten törmäsin siihen uskoon, että tuloksia ei tule esimerkiksi painonpudotuksessa tai kunnon kohotuksessa ilman suorastaan jäätäviä treenimääriä, kontrollointia ja vaa´alla hyppimistä. Treenit piti tehdä veren maksu suussa, Nina kertoilee.
Omassa työssään hän suosittelee ruokavalion suhteen järkevää kultaista keskitietä. Treeneissä taas kannattaa keskittyä alku- ja loppulämmittelyihin ja tekemään suoritteet oikein. Hyvä kikka on kokeilla, josko pudottaisi treenitehojaan muutamalla kymmenellä prosentilla. Kehitys voikin yllättäen vauhdittua.
-Toinen asia mitä treenien suhteen suosittelisin on aktiivisten palauttavien harjoitusten lisääminen. Eli kävelylenkit, liikkuvuusharjoitukset, foamrollailut, meditoinnit, jooga… Tee siis kaikkia juttuja, jotka huoltavat kroppaa ja rauhoittavat, laskevat stressitasoja ja samalla edesauttavat palautumista.
Lue Ninan vinkit hyvinvointisivustolta, TÄÄLTÄ
Kiinnostaisiko sinua tämä: Tätä et tiennyt kuntosaliharjoittelusta – uutta tutkimustietoa


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta