Nainen myy netissä kihlasormustaan. Huuto.net-sivustolla julkaistun ilmoituksen yhteydessä rovaniemeläinen kertoo tarinansa, joka on varsin koskettava.
Ilmoituksessaan nainen kertoo eläneensä viimeiset kolme vuotta henkisen ja fyysisen väkivallan arkea. Aikaisemmin hän oli elänyt onnellisessa parisuhteessa, mutta kihlattu oli kuollut kolarissa.
Kahden vuoden päästä hän oli tavannut uuden miehen, joka oli aluksi vaikuttanut täydelliseltä. Sittemmin asiat olivat muuttuneet huonommaksi ja nyt nainen haluaa lähteä väkivaltaisesta suhteestaan, mutta sitä varten hän tarvitsee rahaa ja myy sormustaan.

– Olen myynyt jo paljon, mutta vielä on luovuttava. Olen viettänyt tunteja metsässä keräten sieniä ja mustikoita, myynyt ne. Tarvitsen rahat takuuvuokraan ja ensimmäisen kuun vuokraan. Minulla ja avomiehelläni on yhteinen tili hänen toiveestaan enkä pysty sieltä ottamaan rahaa hänen huomaamattaan. Kerään rahaa omaan asuntoon ja ne saatuani lähden. Siihen saakka, yritän hengittää oikein. Tiedän että minun kuuluu myydä sormus pois, sormuksen antaja haluaisi minun tekevän niin jos se vain auttaa minua pääsemään pois tästä. Sormus on nallen sylissä, joka oli ostettu vauvaamme varten. Sen haluaisin pitää itselläni.
Sormus on vain romukultaa, kaiverrus löytyy sisältä enkä usko, että kukaan haluaa sitä oman rakkaansa sormeen pujottaa. Haluan uskoa, että ostamalla sormuksen haluat auttaa minua. Vaikka et sillä tekisi sulatusta kummempaa, nainen kirjoittaa ilmoituksessaan.
Kuvituskuva. Kuvan henkilö ei liity tapaukseen.