Teinisensaatio, 13-vuotias Robin räväytti Helsingin Circus-klubin yleisön eilen valtavaan hurmokseen. Frontside Ollie –kappaleellaan kulovalkean tavoin menestystä haalinut Robin keräsi viralliselle levynjulkaisukeikalleen täyden katsomon; sinne oli myyty 1800 lippua ja yleisö muodosti satojen metrien jonon tapahtumapaikan ovelle jo puoli tuntia ennen keikan alkua. Innokkaimmat olivat kerääntyneet ovelle jo 7 tuntia aikaisemmin.
Teini-ilmiön manageri Hannu Sormunen kertoo Ilta-Sanomille, että ilmiö ei syntynyt sattumalta. ”Robinin uraa on suunniteltu pitkälle eteenpäin,” hän sanoo. Säveltäjä-tuottaja Maki Kolehmainen löysi Robinin New Wave –kilpailuun, josta laulajalupaus napattiin jo yli kolme vuotta sitten kehittymään ja esikoislevyä valmistelemaan. Sormunen kertoo lehdelle uskovansa, että Robin ilmiönä kestää pitkään. ”Robin on poikkeuksellisen lahjakas laulaja. Levy-yhtiö kiinnitti hänet, koska hänellä on hyvä ääni. Ei siksi, että olisi etsitty Justin Bieberiä. Robin voi tehdä ihan pitkän uran ihan niin kuin vaikka Kirka.”
Yläkoulun seitsemättä luokkaa Turun Luostarivuoren koulussa käyvä Robin Packalén harrastaa musiikin lisäksi mm. purjehdusta, taekwondoa, skeittausta ja laskettelua. Robin harrasti vuosien ajan myös kilpauintia, kunnes laulaminen löi läpi, ja hän päätti keskittyä kokonaan musiikkiin – koulunsa ohella.