Duudsonit tuli taloon -sarjan toinen kausi oli Subin kuluneen kevätkauden katsotuin ohjelma. Sarjan viikkokatsojamäärä oli lähes puoli miljoonaa. Duudsonit tuli taloon saa jälleen jatkoa ja tulevalle kolmannelle kaudelle haetaan nyt uusia, rohkeita perheitä.
Duudsonit tuli taloon 2 oli Subin kevätkauden katsotuin ohjelma. Ohjelmasarjan viikkokatsojamäärä oli 480 000 (keskikatsojamäärä, uusinnat ja tallennekatselu huomioiden) ja kaiken kaikkiaan ohjelmaa katsoi kevään mittaan 2,1 miljoonaa suomalaista (tavoittavuus, väh. 3 min yhtäjaksoista katselua). Eniten ohjelmaa katsoivat 10-14 -vuotiaat ja heidän vanhempansa.
– Duudsonit tuli taloon -konseptilla tämä rämäryhmä on tavoittanut aivan uusiakin yleisöjä, emmekä menestyksekkään ohjelmakauden jälkeen joutuneet kauaa pohtimaan uusien jaksojen tilausta, tuottaja Hanna Kortti MTV MEDIAsta sanoo.
Haku kolmannelle kaudelle on nyt käynnistynyt osoitteessa sub.fi/duudsonittulitaloon. Duudsonit haluavat auttaa perheitä ratkaisemaan ongelmia ja saavuttamaan unelmia.
– Meirän mielestä kaikkien, jokka kokee tarvittevansa sellaasta alkusysäystä ongelman ratkomiseen tai unelmiensa jahtaamiseen, kannattaa lähtiä mukaan tähän leikkiin. Yhressä tekemisessä on voimaa! Mutta hakemukset kannattaa täyttää heti, että kerkiää, Jarppi Leppälä sanoo.
Poiminta katsojapalautteesta kiteyttää Duudsonien vetovoiman:
Ekan kerran kerran kun katsoin joitain jaksoja teidän ohjelmastanne ajattelin että olette täysiä sekopäitä :) mutta nyt kun olen katsonut Duudsonit tuli taloon -ohjelmaa niin ajatukseni teistä on muuttunut. Olette ihania ihmisiä koska autatte erilaisia perheitä heidän erilaisissa ongelmissaan. Heittäydytte täysillä ratkomaan ongelmia ettekä pelkää yrittää erilaisia ratkaisuja. Olette ihania!
Hakuaika sarjaan päättyy 19.4.
Tutkimustiedot: Finnpanel TV-mittaritutkimus, 10+ vuotiaat suomalaiset