Suomessa poikkeuksellisen laajan suosion saavuttanut kirjailija Juha Vuorinen ja kaupunkilehti Metropoli ovat solmineet vuoden 2011 loppuun jatkuvan laajamittaisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyö alkaa uudella kolumnilla.

 

Ensimmäinen Vuorisen kirjoittaman kolumni julkaistaan lokakuun lehdessä ja se liitetään myös 30.9. avattavan uudistetun Metropoli.netin sivuille. Metropoli.net yhdistää median ja kaupankäynnin täysin uudenlaiseksi virtuaaliseksi kokonaisuudeksi, joka tarjoaa kaikenikäisille kuluttajille mm. kauppoja, blogeja, viihdettä, netti-tv:n, nettiradion, pelihallin ja uutisia.

 

Vuorisen kirjoja on myyty Suomessa noin 950 000 kappaletta. Hän on työskennellyt mm. radio- ja televisiotoimittajana, ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Tällä hetkellä Vuorinen esiintyy Iskelmä-radiossa ”Terveyden tukipilarit” -ohjelmassa sekä ”Vuorisen totuuden hetki” -radiokolumneissa, jotka kuullaan myös Voicessa, Radio 957:ssa, Radio Megassa, Radio Sadassa, Radio Megassa ja Radio Ramonassa.

 

”Vuorisen myötä Metropoli monipuolistaa ja vahvistaa tarjontaansa merkittävänä ilmaisena kaupunkimediana,” sanoo Suomen Metrotuotannon toimitusjohtaja Marko Haapahuhta.

 

Metropoli etsii myös uusia nousevia suomalaisia tähtiä blogisteiksi uusille sivuilleen. ”Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista viihdettä ja shoppailua samassa osoitteessa, helposti ja luotettavasti. Siksi väkevöitämme sisällöntarjontaamme uudessa portaalissa,” kertoo Haapahuhta.

 

Kauppakeskus Metropoli avataan 30.9. klo 18:00. Avajaisissa tarjotaan 250 nopeimmalle asiakkaalle ilmainen Viking Linen risteily, 50 nopeimmalle ilmainen SodaStream limukone, sekä 3 nopeimmalle 32” LCD-televisio hintaan 50 €.

 

 

Lisätiedot:

Marko Haapahuhta, Toimitusjohtaja

Suomen Metrotuotanto Oy

050-303 1000