Maailmalla palkittu peliyhtiö Reality Pump (Earth 2150, Two Worlds 2, yms.) on kehittänyt Iron Sky: Invasion -nimeä kantavan tietokonepelin, mikä on ensimmäinen Iron Sky -elokuvasta tehty virallinen tietokonepeli. Iron Sky: Invasion julkaistaan TopWare Interactiven toimesta marraskuussa 2012 PC:lle, Playstation 3:lle sekä Xboxille. Elokuvasta tuttu synkkä ja humoristinen vire sekä poliittinen satiiri ovat myös läsnä pelissä.
Iron Sky: Invasionissa pelaaja hyppää avaruusaluksen puikkoihin puolustaakseen maapalloa kuunatsien hyökkäykseltä. Kyseessä on avaruustaistelusimulaattori, mikä kuitenkin kätkee sisäänsä vahvoja poliittisia elementtejä: jopa oman planeetan puolustaminen kuunatseja vastaan vaatii poliittista taktikointia. Pelaajan on tiedettävä kenen puolesta taistelee, kenen varpaille astuu, sekä valittava tarkasti ystävänsä – ja vihollisensa.
Reality Pump on kehittänyt Iron Sky: Invasionin tiiviissä yhteistyössä elokuvan tekijöiden kanssa, jotka ovat auttaneet sekä visuaalisen ilmeen että tarinan suhteen sitomaan pelin tiivisti Iron Sky -maailmaan. Peli tarjoaa jotakin uutta sekä avaruustaistelusimulaattorien että Iron Sky -elokuvan ystäville.
Iron Sky: Invasion käyttää Reality Pumpin kehittämää Grace2 -pelimoottoria, mikä mahdollistaa satojen avaruusalusten välisen yhtä aikaisen taistelun – pelattavuuden tai grafiikan kärsimättä. Grace2 tarjoaa paitsi nopeatempoiset avaruustaistelut kauniilla grafiikalla, myös kehittyneen alusten tuhoutumisfysiikan mallinnuksen sekä haastetta-antavan vihollisten tekoälyn. Peliä voidaan pelata myös 3D-versiona tekniikkaa tukevilla televisioilla ja monitoreilla.
Peli julkaistaan vasta marraskuussa, mutta Iron Sky -tiimi on sopinut pelin tekijöiden kanssa pelin ennakkomyynnistä erikoishintaan Iron Sky -yhteisölle rahoittaakseen Iron Skyn jatko-osaa. Pelin voi ennakkotilata NYT: http://store.ironsky.net.